Orkestar Aleksandra Dujina otvorio deseto Leto na Trgu galerija

Koncertom evropske muzike Aleksandar Dujin orkestra, na platou ispred Galerije Matice srpske, počelo je deseto jubilarno izdanje manifestacije Leto na Trgu galerija.
Orkestar Aleksandra Dujina otvorio deseto Leto na Trgu galerija
Foto: 021.rs
Aleksandar Dujin orkestar je, u svojim prepoznatljivim aranžmanima, izveo odabrane francuske šansone, italijanske kancone, latino muziku Portugala i Španije, šlagere Jugoslavije, kao i englesku pop muziku.
 
Spomen zbirka Pavla Beljanskog, Galerija Matice srpske i Poklon zbirka Rajka Mamuzića ovu manifestaciju organizuju od 24. juna do 26. avgusta.
 
Tri muzejske ustanove već deset godina svakog leta nude besplatne kulturno-umetničke programe na otvorenom.
 
I ovog leta, svakog četvrtka, doneće posetiocima zanimljive sadržaje iz oblasti filma, putopisa, muzike i istorije umetnosti.
  • Mina

    25.06.2021 11:28
    Lokacija i prilika
    Prostor koji se nalazi ispred navedenih ustanova kulture bi mogao biti najlepsi deo naseg grada - Trg kulture i prostor za sve one koji bi zeleli da osete lepotu, velicinu i kulturni znacaj naseg grada. Na zalost, jos jedna propustena prilika da nasem gradu dodamo sarm i karakter koji uspesno krijemo zadnjih 20 i vise godina.
    Hvala nasim sugradjanima koji nam na ovaj nacin ukazuju na mogucnosti, ali parking zona je ipak unosniji projekat od kulture.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura