Rikardo Gomeš (©MN Press)
Rikardo Gomeš (©MN Press)

Rikardo odbio 3.000.000 evra iz Arabije i potpisao za Partizan na tri godine

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.06.21. | 22:33

Stiže u ponedeljak na pripreme

Veliku želju ima Rikardo Gomeš da se vrati u Partizan, u evropski fudbal, da je zbog toga odbio „masnu“ ponudu iz Saudijske Arabije.

Kao što je Mozzart Sport najavio, Rikardo je potpisao ugovor sa crno-belima i to na tri godine. Sve tri strane: Partizan, Šarža i Gomeš su danas rekli „da“ i on je već krenuo za Dubai da raskine ugovor sa klubom iz Emirata, da bi mogao nakon toga da produži za Beograd.

Izabrane vesti

Prema najavama sportskog sektora uprave, Rikardo će u ponedeljak biti u glavnom gradu Srbije na lekarskim pregledima, a ako sve bude u redu posle toga će otputovati za Sloveniju i staviti se na raspolaganje stručnom štabu.

Zanimljivo je da je Rikardo imao iz Saudijske Arabije ponudu vrednu 3.000.000 evra za dve godine, ali je odbio da bi se vratio u Partizan, u Evropu. Pokušaće da u ovom novom mandatu uspe ono što nije u prethodnom: da igra sa srpskim klubom u grupnoj fazi međunarodnog kupa. Prvi korak na tom putu biće dvomeč sa slovačkom DAC Stredom.

Partizan je skoro celu prošlu sezonu, od odlaska Umara Sadika, igrao bez klasičnog napadača, sa Filipom Holenderom kao „devetkom“ i postigao je 94 gola. S druge strane, Rikardo Gomeš je u prošlom periodu kada je nosio crno-beli dres uspeo da 28 puta zatrese mreže rivala, iako je to bila jedna od najlošijih sezona u novijoj istoriji Parnog valjka.

Zato u Humskoj sada veruju da će fudbaler sa Zelenortskih ostrva biti još ubojitiji nego prethodni put, a na njegovom dovođenju je insistirao trener Aleksandar Stanojević, koji je pre neki dan izjavio da mu je želja da ima u špicu „proverenog napadača“. A, to Rikardo jeste...


tagovi

FK PartizanRikardo GomešSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara