Читај ми!

Đoković čestitao Troickom kraj igračke karijere

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković čestitao je Viktoru Troickom završetak igračke karijere vrlo emotivnom porukom na društvenim mrežama za svog velikog prijatelja i dugogodišnjeg saigrača u reprezentaciji.

Novak Đoković je čestitao Viktoru Troickom i porukom na društvenim mrežama zahvalio za dugogodišnje prijateljstvo i sjajne trenutke koje su podelili.

"Moj prijatelj, moj saborac - Viktor Troicki. Bio si veoma važan za moj lični rast i moju tenisku priču. Hvala, brate! Možda je ovo kraj tvoje fantastične karijere, ali nema sumnje da ćeš inspirisati nove šampione, prijatelju. Hvala ti za sve, Ćivša! Srećno", napisao je Novak Đoković na društvenim mrežama.

Troicki, aktuelni selektor srpke reprezentacije, je pre početka turnira na Majorki najavio da će to biti njegovo poslednje takmičenju u profesionalnoj igračkoj karijeri.

Troicki je na turniru u prvom meču savladao Amerikanca Kristofera Jubenksa sa 6:4, 6:7 (6-8), 7:5, a potom eliminisan od Amerikanca Nakašime sa 2:6, 7:5, 3:6.

Viktor Troicki je osvojio Dejvis Kup sa reprezentacijom Srbije 2010. godine.

U karijeri je osvojio tri ATP titule u Moskvi 2010. i Sidneju 2015. i 2016. godine.

Na Grend slem takmičenjima najbolje plasmane je imao do četvrtog kola Rolan Garosa i Vimbldona, a najbolji plasman na svetskoj listi bilo mu je 12. mesto.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво