Italijani žele da grade zabavni park u Novom Sadu: Evo kako bi izgledao FOTO

U Novom Sadu borave predstavnici Gardalanda, najvećeg zabavnog parka u Italiji i jednog od najvećih u Evropi, koji su predstavili zabavni park koji bi trebalo da se gradi na teritoriji Novog Sada, objavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na Instagramu.

Izvor: B92.net

Četvrtak, 24.06.2021.

17:57

Italijani žele da grade zabavni park u Novom Sadu: Evo kako bi izgledao FOTO
Foto: Instagram/Miloš Vuèeviæ

"U društvu Miloša Bikovića predstavili su park koji bi trebalo da nikne na teritoriji Novog Sada. Njihove ideje o razvoju ovog izuzetnog mesta za zabavu cele porodice zvuče veoma interesantno, a investicija bi doprinela snažnom širenju turističke ponude ne samo našeg grada već cele zemlje", napisao je Vučević na svom Instagram nalogu.

Zabavni park Gardaland u Italiji godišnje poseti i do tri miliona ljudi, što najbolje svedoči o perspektivi ovog projekta, dodao je.

"Trudimo se da Novi Sad bude idealan grad za sadržajan porodični život i podržaćemo svaku aktivnost koja tome doprinosi", istakao je gradonačelnik Novog Sada..
Foto: Instagram/Miloš Vuèeviæ
Gardaland je veliki zabavni park, pored jezera Garda u severnoj Italiji kod gradića Castelnuovo del Garda. Najveći je tematski park takve vrste u Italiji i peti po veličini na svetu pa ga svake godine poseti oko 3.000.000 posetilaca.

Park je otvoren 1975. i odonda se svake godine širi i dograđuje, tako da se danas prostire na površini od 445.000 kvadratnih metara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: