Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.06.2021.

14:05

Lalatović: To im garantujemo Ivica Tončev i ja

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je da je dobio ponudu za milionski ugovor iz Saudijske Arabije, ali da još nije postignut dogovor.

Izvor: B92

Autor:B92

Lalatović: To im garantujemo Ivica Tončev i ja
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Imam tu ponudu iz Saudijske Arabije i to nije tajna. Ali još nisam ništa dogovorio, ako se dogovorim to će biti milionski ugovor. Želim da poručim navijačima Radničkog da ne treba da brinu. Ako se i desi da odem, ovde je već formiran sastav koji će biti u vrhu srpskog fudbala", rekao je Lalatović.

On je naveo da su dovedeni ozbiljni igrači, kojima su garantovani odlični uslovi.

"To im garantujem ja, to im garantuje i Ivica Tončev, koji je ;najmoćniji i najsposobniji čovek u srpskom fudbalu, uz Galeta Obradovića. U Radničkom su plate u dan i sve što sam ja dogovorio sa igračima, Ivica Tončev će poštovati. Radnički više nema dugove, Tončev je napravio giganta i jedan je od najstabilnijih klubova u zemlji, koji u svakom trenutku može da pokaže svoje papire", naveo je Lalatović.

"Setite se kako je bilo pre njegovog dolaska u Niš, a da ima bilo kakvih dugova, verujte mi da bi mu odmah skinuli glavu. Napravili smo izuzetan tim koji će biti u stanju da ispuni zacrtane ciljeve, bio ja tu ili ne. Ja mnogo volim Radnički, u ovom prelaznom roku sam do sve od sebe da napravimo sjajan tim i mislim da sam u tome uspeo", naveo je Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve