Španski AS opet baca bombe: Posle Bajerna (demantovano), sad Siti hoće Sadika

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.06.21. | 18:11

Pa da ga pošalje na pozajmicu u Troa

Bilo je vrlo zabavno kada je španski AS, koji inače važi za ugledan list, sa proverenim informacijama, objavio da je Umar Sadik na listi želja Bajerna iz Minhena.

Vrlo brzo je ta informacija demantovana iz Bavarske, uz smajliće neverice na tviteru. U redu, promakne i velikima kakav je AS neka vest ispod dozvoljenog kvaliteta... Ali, danas stiže još veće „ludilo“.

Izabrane vesti

Kako piše ovaj španski list, postoji mogućnost da Umar Sadik pređe u – Mančester Siti!? Nije da sad merimo da li je engleski klub veći od nemačkog giganta, ali posle podsmeha iz Minhena nije se baš očekivao ovakav redosled događaja, da iz Segunde Nigerijac potpiše za vicešampiona Evrope i prvaka Engleske...

Uglavnom, po tekstu, Sadik ne bi igrao u Mančester Sitiju, iako bi ugovorom bio vezan za taj klub, već bi ga Englezi odmah prosledili u francusku filijalu Trou za narednu sezonu. Troa je izborila promociju u viši rang, potrebna su joj pojačanja da bi igrala valjan fudbal i u eliti, da ne potraje tamo samo jedno leto, a jedan od igrača koji je snimljen da po karakteristikama odgovara formaciji 3-4-3 koju forsira francuski klub je – Sadik.

Tvrdi AS da će vrlo brzo na sto Almeriji da stigne konkrentna ponuda, a crveno-beli, navodno, neće da prodaju Nigerijca za manje od 30.000.000 evra. Samo da podsetimo još jednom da će Partizanu pripasti 40 odsto od sledeće Sadikove prodaje, tako da u Humskoj grickaju nokte dok čekaju rasplet oko sudbine njihovog bivšeg igrača.

Inače, Umar u ugovoru sa Almerijom ima otkupnu klauzulu na 60.000.000 evra, ali eto, raspoloženi su u Španiji da ga puste za duplo manje novca. Doveli su ga iz Partizana za 5.000.000 uz brojne bonuse.

Sad da se spustimo na malo realnije visine: engleski Brajton se danima pominje u engleskim i španskim medijima kao klub zainteresovan za dovođenje Sadika, a spreman je da plati 18.000.000 evra. Tu se negde vrte i takođe zainteresovani Spartak Moskva, Hetafe i Leverkuzen.

Za sada je Sadik još u Almeriji, a na sva pitanja oko odlaska daje isti odgovor:

Sve je u rukama čelnika kluba“.

Drugačije ne može ni da kaže kada ima ugovor do leta 2025. Ali, ako Siti pozove...


tagovi

Umar SadikMančester SitiTroaAlmerija

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara