BiH

Pogledajte incident u NSRS: Poslanici spriječili Vukanovića da priđe Šuliću

Pogledajte incident u NSRS: Poslanici spriječili Vukanovića da priđe Šuliću
Foto: Screenshot/YouTube | Pogledajte incident u NSRS: Poslanici spriječili Vukanovića da priđe Šuliću

BANJALUKA - Tokom današnjeg zasjedanja Narodne skupštine Republike Srpske (NSRS), došlo je do verbalnog obračuna između predsjedavajućeg NSRS Denisa Šulića i SDS-ovog poslanika Nebojše Vukanovića.

Na snimku, koji je objavio Vukanović, može se vidjeti da Šulić prekida Vukanovića tokom izlaganja tvdeći da se udaljio od teme, odnosno tačke dnevnog reda.

Vukanović je Šuliću rekao "prekini", nakon čega Šulić daje pauzu od pet minuta. Potom Vukanović prilazi Šuliću, a drugi poslanici su spriječili da između njih dođe do fizičkog kontakta.

Vukanović je rekao da se mora omogućiti da poslanici opozicije govore o temama značajnim za građane. Šulić je rekao da poslanici ne mogu iznositi lične kvalifikacije, kao što radi Vukanović.

"U više navrata predsjedavajući Narodne skupštine Republike Srpske Denis Šulić me je prekidao i oduzimao mi riječ ne dozvolivši da pročitam jednu rečenicu iz intervjua Rajka Vasića, koji traži potpunu cenzuru i zatvaranje rada Narodne skupštine Republike Srpske za javnost, a nakon niza oduzimanja riječi poslanicima opozicije došlo je do incidenta", napisao je Vukanović kasnije na svom blogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije