0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički NIš

JAPANAC STIGAO U RADNIČKI NA PREPORUKU LALATOVIĆA: „Ovako kvalitetnog stranca Radnički nikada nije imao“

Objavljeno: 24.06.21 u 17:19

Japanci u Srbiji su definitivno u modi.

Nakon Takume Asana u Partizanu i Šimure u dresu Spartaka iz Subotice, još jedan japanski internacionalac je stigao u srpski fudbal. U pitanju je Riohejiemu Mićubućiju koji stiže u Radnički iz Niša na preporuku Nenada Lalatovića.

– Mogu da kažem da smo doveli neverovatnog igrača za naše uslove. Mićibućija pratim godinu dana i uspeo sam da ga ubedim da dođe u Radnički i da je ovo najbolja sredina za njegov dalji fudbalski razvoj. Igra polušpica, godinama nastupa u Džej ligi i tamo pravi razliku, a znamo koliko je jaka ta liga. Igrao je i za reprezentativne selekcije Japana. Ovako kvalitetnog stranca Radnički nikada nije imao, to odgovorno tvrdim. Ja sam ga preporučio Ivici Tončevu i ostalim čelnicima Radničkog, a kada su i oni videli o kakvom se igraču radi, ušli smo u pregovore sa njegovim menadžerom Draganom Mrđom i uspeli smo da se dogovorimo. Garantujem da je takvih fudbalera malo u Srbiji. To je igrač koji pravi razliku i očekujem da ovde bude lider i čovek koji će odvesti ekipu ka realizaciji zacrtanih ciljeve – rekao je Lalatović za klupski sajt.

Isto tvrdi i za Milana Škrbića koji je pre dva dana stigao u klub iz Niša.

On će biti novi Nermin Haskić. Sjajan napadač, baš po mom ukusu. Bio je na korak od Partizana pre godinu dana, hvalio ga je Savo Milošević, a ja sam ubeđen da će ovde pokazati sav svoj potencijal, koji je ogroman! – jasan je Lalatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter