0
Košarka

foto: Twitter screenshot

SADA JE ZVANIČNO: Jagodić Kuridža potpisao za Budućnost!

Objavljeno: 24.06.21 u 17:05

Marko Jagodić Kuridža zvanično pojačao Budućnost!

Posle prelazaka Nikola Ivanovića i Luke Mitrovića iz Budućnosti u Crvenu zvezdu, sada je došlo i do transfera u suprotnom smeru. Jagodić Kuridža je posle godinu i po dana u redovima srpskog šampiona, potpisao za crnogorskog.

„Marko Jagodić Kuridža, iskusni krilni centar, novi je košarkaš Budućnost Volija. On u naš tabor dolazi iz redova Crvene zvezde, gde je proveo poslednjih godinu i po, kao bitan igrač u rotaciji. Jagodić Kuridža je svojevrsni magnet za trofeje, a u karijeri je osvojio dve ABA lige, prvenstva Srbije, Hrvatske i Slovenije, ali i Belgije i Češke gdje je branio boje Ostendea i Nimburka. Takođe, osvajao je i Kup takmičenja u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i Belgiji. Karijeru je počeo u Spartaku iz Subotice, nastavio je u Novom Sadu i Borcu iz Banja Luke. Reč je o velikom radniku i borcu. Dobrodošao Marko!“, stoji u saopštenju kluba iz Podgorice.

Kuridža je u Zvezdu stigao u decembru 2019. godine kada je klub preuzeo Dragan Šakota. Ostao je član ekipe i kod Saše Obradovića dok je bitnu ulogu imao i kod Dejana Radonjića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter