Oglasio se Džastin Timberlejk: "Podržavam Britni bez obzira na prošlost"

Pevač Džastin Timberlejk poslao je poruku podrške Britni Spirs, čija je pravna borba sa ocem u toku, a u vezi sa starateljstvom koje Džejmi Spirs ima nad pop zvezdom i njenim bogatstvom.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 24.06.2021.

13:34

Oglasio se Džastin Timberlejk:
Foto: Profimedia

Timberlejk se oglasio na Tviteru, gde je prokomentarisao svedočenje Britni Spirs, sa kojom je nekada bio u četvorogodišnjoj vezi.

"Nakon ovoga što smo danas videli, svi bi trebalo da podržimo Britni u ovom trenutku. Bez obzira na našu prošlost, dobru i lošu, bez obzira koliko davno ona bila", napisao je Timberlejk.

Britni Spirs: "Ovo je zlostavljanje. Nisam rob. Besna sam i plačem svaki dan"

"Ono što joj se događa jednostavno nije u redu. Nijednoj ženi nikada ne sme da bude ograničeno donošenje odluka o sopstvenom telu. Niko nikada ne sme da bude zatvoren protiv svoje volje... Ili ikad morati da traži dozvolu za pristup svemu onome za što je toliko naporno radio", nastavio je.

Britni: "Želim da izvadim spiralu i dobijem bebu, ali mi otac ne da"; fanovi upali u sud

"Džes i ja šaljemo svoju ljubav i apsolutnu podršku Britni. Nadamo se da će sudovi i njena porodica to ispraviti i pustiti je da živi kako ona želi", poručio je Džastin.

Podsetimo, Timberlejk i Britni Spirs bili su u emotivnoj vezi od 1998. do 2002. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: