Film i serije

Dragan Mićanović sa zvijezdama Holivuda u akcionoj komediji

Dragan Mićanović sa zvijezdama Holivuda u akcionoj komediji
Foto: Promo | Dragan Mićanović sa zvijezdama Holivuda u akcionoj komediji

Akciona komedija "Telohranitelj mafijaševe žene" biće prikazivan u bioskopima u Srbiji od sutra, a u ovom ostvarenju u režiji Partika Hjuza pored holivudskih zvezda Rajana Rejnoldsa, Salme Hajek, Semjuela L. Džeksona, Morgana Frinema i Antonija Banderasa igra i naš glumac Dragan Mićanović, saopšteno je iz distributerske kuće "Taramaunt".

Najsmrtonosniji čudni par na svijetu, tjelohranitelj Majkl Brajs (Rajan Renolds) i ubica Darijus Kinkejd (Semjuel L. Džekson), ponovo su zajedno, u još jednoj misiji opasnoj po život. Još bez dozvole i pod lupom, Brajsa na akciju prisiljava još nestabilnija Darijusova supruga, ozloglažena međunarodna prevarantkinja Sonja Kinkejd (Salma Haiek).

Dok Brajsa do nervnog sloma dovode njegova dva najopasnija štićenika, trio se do guše upliće u globalnu zavjeru i uskoro otkriva da su samo oni ti koji stoje između Evrope i totalnog haosa. U zabavnom i smrtonosnom zločinu pridružuju se Antonio Banderas kao moćni ludak željan osvete i Morgan Friman u jednoj maloj, ali važnoj ulozi, navodi se u opisu ovog filma.

Posebna zanimljivost za domaću publiku je to što jednu od uloga igra uz holivudske zvezde igra i Dragan Mićanović, a on je, kako navode u distributerskoj kući „Taramaunt“, „uspio da na sebi svojstven način dočara jedan veoma interesantan lik u filmu“.

Ova komedija od sutra je na repertoaru u bioskopima iz lanaca „Sinepleks“ i „Sinestar“ u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Pančevu, kao i u beogradskim bioskopima Kombank dvorana, Roda, Takvud, u „Areni u Novom Sadu, „Vilin gradu“ u Nišu, subotičkim „Eurosinema“, „Aleksandar Lifka“ i „Abazija“, te u bioskopima u Somboru („Ekran“), Užicu („Art“), Kraljevu („Kvart“), Šapcu (LM), te u bioskopima pri kulturnim centrima i u domovima kulture u Čačku, Gornjem Milanovcu, Jagodini, Valjevu, Mladenovcu, Lazarevcu, Požarevcu, Novom Pazaru, Vrnjačkoj Banji, Trsteniku, Vrbasu, Kovinu, Staroj i Novoj Pazovi i Rumi.

(NovaTV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije