0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički Niš

RADNIČKI IZ NIŠA DOVEO SJAJNO POJAČANJE: U pitanju je Japanac koji će praviti razliku u Superligi!

Objavljeno: 24.06.21 u 14:09

Imaju ozbiljne namere.

Fudbalski klub Radnički dobio je danas kapitalno pojačanje, pošto je postigao dogovor sa japanskim internacionalcem Rjoheijem Mićibućijem. (27). On će doći u Niš na lični zahtev šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića, koji ga je preporučio čelnicima kluba i vodio pregovore sa njim. Lalatović naglašava da će Mićibući biti jedan od najboljih igrača u Superligi Srbije, a isto tvrdi i za centarfora Miljana Škrbića, koji je pre dva dana zadužio dres Radničkog.

Mogu da kažem da smo doveli neverovatnog igrača za naše uslove. Mićibućija pratim godinu dana i uspeo sam da ga ubedim da dođe u Radnički i da je ovo najbolja sredina za njegov dalji fudbalski razvoj. Igra polušpica, godinama nastupa u Džej ligi i tamo pravi razliku, a znamo koliko je jaka ta liga. Igrao je i za reprezentativne selekcije Japana. Ovako kvalitetnog stranca Radnički nikada nije imao, to odgovorno tvrdim. Ja sam ga preporučio Ivici Tončevu i ostalim čelnicima Radničkog, a kada su i oni videli o kakvom se igraču radi, ušli smo u pregovore sa njegovim menadžerom Draganom Mrđom i uspeli smo da se dogovorimo. Garantujem da je takvih fudbalera malo u Srbiji. To je igrač koji pravi razliku i očekujem da ovde bude lider i čovek koji će odvesti ekipu ka realizaciji zacrtanih ciljeva, rekao je Lalatović.

Nenad Lalatović je potom govorio i o Miljanu Škrbiću.

On će biti novi Nermin Haskić. Sjajan napadač, baš po mom ukusu. Bio je na korak od Partizana pre godinu dana, hvalio ga je Savo Milošević, a ja sam ubeđen da će ovde pokazati sav svoj potencijal, koji je ogroman, jasan je Lalatović.

Šef stručnog štaba Nišlija na kraju je govorio i o svom statusu.

– Ja imam tu ponudu iz Saudijske Arabije i to nije tajna. Ali još nisam ništa dogovorio. A ako se dogovorim to će biti milionski ugovor, koji ja i moj stručni štab prosto nećemo moći da odbijemo. Želim da poručim navijačima Radničkog da ne treba da brinu. Ako se i desi da odem, ovde je već formiran sastav koji će biti u vrhu srpskog fudbala. Doveli smo ozbiljne igrače, kojima su zagarantovani odlični uslovi. To im garantujem ja, to im garantuje i Ivica Tončev, koji je prema mom mišljenju najmoćniji i najsposobniji čovek u srpskom fudbalu, uz Galeta Obradovića. U Radničkom su plate u dan i sve što sam ja dogovorio sa igračima, Ivica Tončev će ispoštovati. Radnički više nema dugove, Ivica Tončev je napravio giganta i jedan je od najstabilnijih klubova u zemlji, koji u svakom trenutku može da pokaže svoje papire. A setite se kako je bilo pre njegovog dolaska u Niš. A da ima bilo kakvih dugova, verujte mi da bi mu odmah skinuli glavu. Dakle, još jednom želim da poručim svima kojima je Radnički na srcu, da smo napravili izuzetan tim i da će on biti u stanju da ispuni zacrtane ciljeve, bio ja tu ili ne. Ja mnogo volim Radnički, u ovom prelaznom roku sam do sve od sebe da napravimo sjajan tim i mislim da sam u tom uspeo, završio je Lalatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter