Lalatović: Imam milionsku ponudu iz Saudijske Arabije, još nije postignut dogovor 1Foto: STARSPORT

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je danas da je dobio ponudu za milionski ugovor od kluba iz Saudijske Arabije, ali da još nije postignut dogovor.

„Imam tu ponudu iz Saudijske Arabije i to nije tajna. Ali još nisam ništa dogovorio, ako se dogovorim to će biti milionski ugovor, koji ja i moj stručni štab prosto nećemo moći da odbijemo. Želim da poručim navijačima Radničkog da ne treba da brinu. Ako se i desi da odem, ovde je već formiran sastav koji će biti u vrhu srpskog fudbala“, rekao je Lalatović, saopštio je Radnički.

On je naveo da su dovedeni ozbiljni igrači, kojima su garantovani odlični uslovi.

„To im garantujem ja, to im garantuje i Ivica Tončev, koji je najmoćniji i najsposobniji čovek u srpskom fudbalu, uz Galeta Obradovića. U Radničkom su plate u dan i sve što sam ja dogovorio sa igračima, Ivica Tončev će poštovati. Radnički više nema dugove, Tončev je napravio giganta i jedan je od najstabilnijih klubova u zemlji, koji u svakom trenutku može da pokaže svoje papire“, naveo je Lalatović.

„Setite se kako je bilo pre njegovog dolaska u Niš, a da ima bilo kakvih dugova,
verujte mi da bi mu odmah skinuli glavu. Napravili smo izuzetan tim koji će biti u stanju da ispuni zacrtane ciljeve, bio ja tu ili ne. Ja mnogo volim Radnički, u ovom prelaznom roku sam do sve od sebe da napravimo sjajan tim i mislim da sam u tome uspeo“, naveo je Lalatović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari