Читај ми!

Zvezda počela pripreme, Stanković prozvao 28 igrača

Fudbaleri Crvene zvezde okupili se danas i počeli pripreme za novu sezonu.

Ekipi će se naknadno priključiti Aleksandar Dragović, koji trenutno sa reprezentacijom Austrije nastupa na Evropskom prvenstvu.

Fudbaleri Zvezde će se odmah posle treninga ukrcati u avion za Austriju, tačnije, za Štegersbah, gde će boraviti do 9. jula i odigrati četiri kontrolne utakmice.

Rivali će biti Gak (28. jun), Aris (1. jul), Ardeš (5. jul) i Šturm (8. jula). Zbog restriktivnih mera, fudbaleri će se testirati pred polazak u Austriju, kao i pre svake utakmice, a zatim i pred povratak u Srbiju.

Na prvom treningu, trener Dejan Stanković prozvao je 28 fudbalera, to su: Milan Borjan, Zoran Popović, Miloš Gordić, Marko Ćopić, Miloš Degenek, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Radovan Pankov, Srđan Babić, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Njegoš Petrović.

Treningu su prisustvovali i Mirko Ivanić, Seku Sanogo, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Aleksa Vukanović, Slavoljub Srnić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Milan Pavkov, Nikola Krstović, Filipo Falko, Aksel Bakajoko, El Fardu Ben, Marko Lazetić, Aleksa Matić i Nikola Stanković. 

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво