Vranjska brigada, avijacija i padobranci uvežbavaju PROTIVPOBUNJENIČKE OPERACIJE (VIDEO)

Lokalne vesti - Četvrtak 24.06.2021 - 12:13

U okviru Združene taktičke vežbe sa bojevim gađanjem „Munjeviti udar 2021“, na poligonu „Borovac“ kod Bujanovca snage Četvrte brigade kopnene vojske realizuju taktičku vežbu i uvežbavanja za izvođenje protivpobunjeničke operacije, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Na poligonu Na poligonu "Borovac" FOTO: mod.gov.rs
- U uslovima približnim realnim, uvežbavaju se postupci i rad komande i jedinica Vojske Srbije od izviđanja i otkrivanja borbenog rasporeda neprijatelja do razbijanja i uništenja pobunjeničkih snaga i stabilizacije situacije - kažu iz ministarstva.
 
Vežbovne aktivnosti na poligonu „Borovac“ deo su Združene taktičke vežbe sa bojevim gađanjem „Munjeviti udar 2021“, koju na osam lokacija širom Srbije izvode jedinice Kopnene vojske u sadejstvu sa Ratnim vazduhoplovstvom i PVO, 72. brigadom za specijalne operacije i 63. padobranskom brigadom.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: