Poznato zašto su maloletnici sa Ade Ciganlije završili na VMA

Maloletnici koje je sinoć Hitna pomoć sa Ade Ciganlije prevezla na VMA u krvi nisu imali narkotike, već samo alkohol.
Poznato zašto su maloletnici sa Ade Ciganlije završili na VMA
Foto: 021.rs
Kako je rečeno Tanjugu u Hitnoj pomoći, devet maloletnika je u svesnom stanju prevezeno na toksikologiju VMA.
 
Beogradski mediji navode da je u ovu ustanovu prevezeno oko 15 osoba, a osim devet pod medicinskom pratnjom, ostale su u bolnicu prevezli uglavnom roditelji koji su došli dok su policija i Hitna pomoć intervenisali.
 
Prema izveštaju, patrole PU Čukarica na Adi Ciganliji privele su konobare i menadžere kafe-bara, kako bi se utvrdilo šta su tačno maloletnici konzumirali.
 
VMA: Opasno konzumirati alkohol kad je ovako toplo
 
Vojno-medicinska akademija (VMA) saopštila je da je svih 14 maloletnika, koji su protekle noći primljeni zbog intoksikacije alkoholom, otpušteno kući u dobrom opštem stanju posle ukazane pomoći.
 
Ova ustanova istovremeno i upozorava na opasnost od konzumacije alkohola tokom ekstremno visokih temperatura.
 
Prema podacima kojima raspolaže Nacionalni centar za kontrolu trovanja VMA, broj alkoholisanih lica povećan je u poslednje dve nedelje, ističe se u saopštenju, pa stručnjaci VMA ukazuju na mogućnost razvoja teških kolapsnih stanja usled konzumacije alkohola u uslovima nepovoljnih vremenskih prilika kao što su ekstremno visoke temperature.
 
Apeluju na građane i da, uprkos ublažavanju protivepidemijskih mera, i dalje poštuju sve propisane zaštitne mere u borbi protiv epidemije.
  • Dragan

    24.06.2021 15:56
    Ah
    Bilo koja osoba kad konzumira alkohom da bi se provario allohol u želudcu se stvara jako opasan otrov koji može da ubije čoveka.Želudac proizvodi taj otrov da bi svario alkohol.Sudar otrova i alkohola sprečava smrt.Ahm pored kafića šta rade tkzv roditelji za svoja srdašca ?Odakle deci novac ?
  • Pišta

    24.06.2021 15:34
    !
    Blago zemlji koja ima ovakvu omladinu...
  • Rade

    24.06.2021 15:24
    Vrlo jednostavno se ovakve stvari resavaju prvo krivicna prijava protiv vlasnika i konobara a zatim privatne tuzbe dok ne proda sve sto ima da namiri advokate .Posle toga niko nebi ni primio maloletnike u lokal .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.