Stogodišnji Belgijanac ubio drugog štićenika doma za stare

Belgijska policija privela je muškarca starog 100 godina osumnjičenog za ubistvo u staračkom domu.
Stogodišnji Belgijanac ubio drugog štićenika doma za stare
Foto: Pixabay
On je priveden pod sumnjom da je ubio drugog štićenika doma za negu starih lica u kojem je živeo, prenosi Gardijan pozivajući se agenciju Belga.
 
Još uvek nisu poznati detalji ovog incidenta koji se dogodio u ponedeljak, ali je tužilaštvo u belgijskom Gentu u saopštenju potvrdilo da je stanovnik doma u pritvoru pod sumnjom da je izvršio ubistvo.
 
Belga je juče izvestila da je osumnjičeni "star 99 ili 100 godina", što ga čini verovatno najstarijim pritvorenikom u Belgiji.
 
Poslednji poznati slučaj ubistva u staračkim domovima u Belgiji datira iz 1990-ih, prema zvaničnicima vodeće organizacije koja pruža usluge nege starim licima.
  • PurgerNS

    24.06.2021 23:09
    slucaj
    naravno da nismo...nije naš kralj pobio milion crnačkih robova a drugom milionu odsekao šake zato što nisu ispunili normu za kaučuk...
    Leopold...ops...to sad nije politički korektno
  • Slucaj

    24.06.2021 20:37
    @PurgerNS, nismo uporedivi sa Belgijom ni po standardu, postovanju ljudskih i radnickih prava i milion drugih stvari. Treba li po broju ubistava da se izjednacimo sa "trulim zapadom"?
  • equal

    24.06.2021 14:58
    E, sad će popiti doživotnu :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.

Aprilski sneg pao u BiH i Hrvatskoj

U delovima Bosne i Hercegovine danas je počeo da pada sneg, a među prvima su se zabelili Bosanski Novi, Bosanska Kostajnica i Bosanska Krupa.