Humanitarni tiket u podne: Ilija Stojančić tipuje za Udruženje obolelih od lifoma „LIPA“ iz Niša

Vreme čitanja: 4min | čet. 24.06.21. | 11:26

Fudbaler na Norvežanima bilduje kvotu do iznemoglosti...

Nadarenost i virtuoznost, kojima se Ilija Stojančić isticao u Nišu, nisu promakli skautima Crvene zvezde, pa je svojevremeno sa Beograđanima ugovorio saradnju. Našao se Ilija i na nišanskom radaru ekipe “Humanitarnog tiketa u podne”, pa se s njim nadamo da ćemo doći u posed potvrđene – čitajte dobitne kvote 54,55.

Fudbaler je odlučno reko:”Eventualni dobitak donirajmo Udruženju obolelih od lifoma „LIPA“ iz Niša“, a mi smo ga podržali uplatom u iznosu od 10.000 dinara, kako bi došli do novog, ne tako malog dobitka koji treba da uveća do sada doniranu sumu u iznosu od 20.003.537 dinara.

Izabrane vesti

Krećemo od meča BODE GLIMT – MOLDE. Ovo je derbi! Bode Glimt ima 20 bodova koliko i Molde koji je u seriji od tri pobede. Ali, postoji nešto u čemu je Bode Glimt najbolji. To je svakako odbrana koja je do sada primila svega sedam golova. Efikasni su i jedni i drugi, pa je zaista neizvesno ko će na kraju slaviti. Pre će biti da nas čeka tvrda, potpuno neizvesna utakmica.

„Igram 2+ tip“, rekao nam je fudbaler koji je poslednjih šest meseci odigrao u dresu Jagodine. Prosto, nakon povrede bitno mu je bilo da igra takmičarski.

Idemo na meč KRISTIJANSUND – MJONDALEN. Gostima preti ulazak u društvo fenjeraša, jer trećeplasirani Kristijansund sigurno nema nameru da seje bodove unaokolo. Inače, tim u svojstvu domaćina je dobio poslednja tri meča para, od kojih su dva ušla u zonu 3+ tipovanja.

„Kombinujem 1&2+”, kaže naš današnji gost, a mi     konstatujemo da to vredi kvote 2,20.

Sledi utakmica STABEK – VALERENGA. Domaći su pre devetog kola definisali sebe kao tim koji po difoltu donosi bodove drugima. Valerenga želi od toga da profitira, a da li će moći, to ćemo videti. Naime, četiri od poslednjih pet mečeva para donosio je X ishod.

“Prelaz X-2”, iznenadio nas je Ilija Stojančić tipom koji vredi koeficijenta 5,20.

Zak raj, idemo na utakmicu BOLIVIJA – URUGVAJ. Urugvaj do sada nije dokazao neosporan kvalitet. Samo bod iz meča sa Čileom, te poraz od Argentine, makar i minimalan dovoljni su da se ova selekcija kao gvozdena kiša obruši na Boliviju. Čini se da će Bolivija pokušati defanzivnom taktikom da izbegne težak poraz, odnosno da ih Urugvaj ne savlada kao u kvalifikacijama za Mundijal, 2017. godine kada se sve završilo sa 4:2.

„Na kraju kombinujem 2-2&2+”

I to bi bilo sve od Ilije koji trenutno individualno radi sa Mihajlom Kostićem u Nišu i čeka rasplet situacije. Da podsetimo da je Stojančić sa omladincima Zvezde igrao u Ligi šampiona.

“Pre dve i po godine, sa juniorima ‘crveno – belih’, igrao sam Ligu šampiona protiv Liverpula, PSŽ – a i Napolija. Bilo je to veliko i značajno iskustvo. Nakon omladinskog staža poslali su me u Grafičar na kaljenje gde sam zadobio neugodnu povredu. Oporavak je trajao sedam meseci posle čega sam se vratio na prvoligaške terene. Igrao sam za Loznicu, a poslednjih šest meseci za Jagodinu”, ističe Ilija Stojančić.

Nakon što su Ćurani ispali u niži rang slobodni ste u izboru nove sredine.

“Traži se novi klub, prava sredina za moj razvoj. Želim da idem uzlaznom linijom. Mislim da bi neki prvoligaški tim, za narednih šest meseci do godinu dana, bio po meri. Ne bežim ni od Superlige kao što nisam bežao da igram na krilnim pozicijama mada mi najviše odgovara mesto prednjeg veznog igrača”.

Svakom mladom fudbaleru san je da se dokaže u ekipama večitih rivala. Verujemo i vama pošto ste bili član Zvezde.

“Iskreno se nadam da ću se jednog dana vratiti na stadion ‘Rajko Mitić’. Međutim, poziv na Marakanu se zaslužuje dobrim partijama. Očekujem da ću zaslužiti povratnu kartu za Zvezdu”, zaključuje Stojančić.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ilija Stojančić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja građana - žena, "Zelengora", Foča. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 54,55, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaIlija Stojančić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara