Nemanja Gudelj (Reuters)
Nemanja Gudelj (Reuters)

Valensija hoće Gudelja

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.06.21. | 10:46

Novi trener Bordalas je incijator priče

Valensija već u veznom redu ima jednog Srbina, a uskoro bi mogla da dobije i drugog.

Kako pišu uticajni španski mediji, klub sa Mestalje je zainteresovan za Nemanju Gudelja iz Sevilje.

Izabrane vesti

Novi trener Slepih miševa Havijer Bordalas je incijator ideje da Valensija dovede srpskog reprezentativca. Makar na pozajmicu. Klub će pokušati da mu izađe u susret i da se dogovori sa Seviljom oko pozajmice Srbina.

U Sevilji su raspoloženi da pričaju o odlasku Gudelja koji u prošloj sezoni nije bio standardan u prvih 11 i nije ispunio očekivanja kao zamena za brazislkog vezistu Fernanda. Sevilja navodno traži drugo rešenje na toj poziciji ali se nada i da će finansijski proći dobro sa Srbinom koji ima ugovor na još dve godine. To podrazumeva da zainteresovani klub preuzme celu platu na sebe ako već želi pozajmicu što u Valensijinom slučaju neće biti lako zbog loše finansijske situacije u klubu.

Gudelj je u prošloj sezoni odigrao 44 meča u svim takmičenjima za Sevilju ali je u većini slučajeva ulazio sa klupe. U Valensiji bi mogao da dobije ozbiljniju ulogu jer ima defanzivne karakteristike po ukusu Havijera Bordalasa. Bivši trener Hetafea je poznat kao trener defanzivne orijentacije koji voli sistem sa dvojicom zadnjih veznih pa bi Gudelj mogao da dobije ulogu koju je kod Bordalasa u Madridu imao Nemanja Maksimović.


tagovi

Nemanja Gudeljletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara