Prvi Burger festival u Beogradu

Beograd postaje bogatiji za još jedan festival – i to onaj najukusniji. U parku Кalemegdan će se od 25. juna do 4. jula po prvi put održati Burger festival, što znači 10 dana uživanja u najboljim, najsočnijim, najkvalitetnijim burgerima!

Izvor: B92

Četvrtak, 24.06.2021.

09:31

Prvi Burger festival u Beogradu
Foto: Depositphotos/uroszunic

Кružno postavljene kućice kriju zvezde festivala: burger majstori će praviti najbolje burgere koji postoje u okviru beogradske burger zajednice. Najrazličitije vrste, topinzi, prilozi, osvojiće i najzahtevnija nepca, a za one koji misle da su probali baš sve – stoji otvoren poziv da svrate I uvere se u suprotno.

Burgeri će biti glavni, ali ne i jedini razlog da baš u vreme ovog festivala posetite Кalemegdan. Osveženja idealna za leto čekaće vas na glavnom štandu – bezalkoholna i alkoholna pića kao neizostavan pratilac dobre hrane, a za sladokusce su pripremjeni štandovi sa slatkišima i sladoledima, navodi se na sajtu Beogradske tvrđave.

Uz dobru hranu, neizostavno ide i dobar provod: za one takmičarskog duha, organizatori su pripremili blind tasting, za sportske tipove tu je takmičenje u stonom fudbalu, a za one ekstremno hrabre tu je takmičenje u jedenju ekstra ljutog burgera!

Festival nije pravi festival bez dobre muzike – večernji termini rezervisani su za dobre žurke! Uz vrhunske DJ-evi, svakog dana od 19 do 23 časa čekaju vas brojna poznata imena iz sveta klabinga.

Partneri koji su pomogli u realizaciji ovog jedinstvenog događaja: Turistička organizacija Beograda, Coca Cola, Peroni, Mastercard, Dijamant, i Grand Кafa.

Sve ovo i još mnogo toga čeka vas na prvom beogradskom Burger festivalu u parku Кalemegdan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: