Stogodišnjak u Belgiji osumnjičen za ubistvo u domu

Belgijska policija privela je muškarca starog 99 ili 100 godina osumnjičenog za ubistvo u staračkom domu.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.06.2021.

10:11

Stogodišnjak u Belgiji osumnjičen za ubistvo u domu
Foto: Profimedia

Belgijske vlasti privele su starijeg čoveka, navodno starog 99 ili 100 godina, pod sumnjom da je ubio kolegu iz doma za negu starih lica u kojem je živeo, prenosi Gardijan pozivajući se na agenciju Belga.

Još uvek nisu poznati detalji ovog smrtonosnog incidenta koji se dogodio u ponedeljak, ali je tužilaštvo u belgijskom Gentu u saopštenju potvrdilo da je stanovnik doma u pritvoru pod sumnjom da je izvršio ubistvo.

Belgija je juče izvestila da je osumnjičeni "star 99 ili 100 godina", što ga čini verovatno najstarijim pritvorenikom u Belgiji.

Poslednji poznati slučaj ubistva u staračkim domovima u Belgiji datira iz devedesetih, prema zvaničnicima vodeće organizacije koja pruža usluge nege starim licima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: