Britni: "Želim da izvadim spiralu i dobijem bebu, ali mi otac ne da"; fanovi upali u sud

Pevačica Britni Spirs (39) rekla je sudu u video obraćanju da ne može da stvori porodicu jer joj "konzervator to ne dozvoljava".

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 24.06.2021.

08:00

Britni:
Foto: Profimedia

Britni se juče prvi put obratila sudu usred višegodišnje pravne borbe sa ocem Džejmijem u vezi sa preuzimanjem kontrole nad svojim životom i imovinom.

"Želim da se udam i imam bebu. Želim da izvadim spiralu i rodim bebu, ali mi konzervator ne dozvoljava jer ne žele da dobijem dete", rekla je Spirs.

Pop zvezda već ima dva sina Šona (15) i Jaiden (14) sa bivšim suprugom Kevinom Federlajnom.
Foto: Profimedia
Tokom video saslušanja, koje nije bilo dostupno javnosti, fanovi Britni Spirs ispred sudnice nosili su transparente sa porukama podrške pop zvezdi.

Dok su se mnogi molili za nju dok se bori za preuzimanje zakonske kontrole od oca, drugi su čak i upali u prostorije suda, pišu američki mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: