Život

"Nezavisne" poklanjaju: Uz svaki primjerak novina L.O.L. sličice

"Nezavisne" poklanjaju: Uz svaki primjerak novina L.O.L. sličice
Foto: N.N. | "Nezavisne" poklanjaju: Uz svaki primjerak novina L.O.L. sličice

L.O.L. Surprise lutkice osvojile su djevojčice širom svijeta, a pored raznih mogućnosti igre s njima apsolutni hit su i albumi sa sličicama.

Stoga, od 28. juna uz svaki kupljeni primjerak "Nezavisnih novina" dobićete paket sličica te tako možete upotpuniti svoju L.O.L. priču.

"Panini" kolekciju albuma i sličica karakterišu dva osnovna elementa: iznenađenje i kolekcionarstvo. U albumu na 32 strane nalaze se 204 sličice uključujući i Tots, Lil Sisters i Pets, svaka od njih sa svojim zanimljivim odjevnim kombinacijama.

Svaka lutka iz L.O.L. Surprisea ima svoje karakteristike. One znaju pisati, promijeniti boju kose... Moderan izgled, različite odjevne kombinacije s modnim dodacima i specifične frizure samo su neki od detalja koji ove lutkice iznenađenja čine posebnima.

L.O.L. Surprise lutkice su planetarno popularne igračke kojima su očarana djeca širom svijeta. Posebnost lutkica je što dolaze upakovane u loptice iznenađenja i nikad ne znaš koju ćeš dobiti.

L.O.L. lutkice su malene lutke za djecu koje dolaze umotane u kugli iznenađenja "L.O.L. Surprise". Svaka lopta ima slojeve koji sadrže naljepnice, tajne poruke, pribor za miješanje i slaganje i na kraju - lutku.

Zabava je i u tome što ne znate koju ćete lutku dobiti dok ne dođete do posljednjeg sloja. Lutka na kugli gotovo nikad nije lutka unutra, a izdaju se u serijama, tako da sve lutke nisu dostupne uvijek.

Iskoristite ovu sjajnu priliku da uz "Nezavisne novine" popunite svoj album i uživate u beskrajnoj zabavi uz L.O.L.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije