Horoskop Horoskopski znakovi

Jeste li spremni za Supermesec 24. juna? Dobro će vas dobro prodrmati njegova lunarna magija

devojka-lepotica

Vibracije Supermeseca koji pada 24. juna 2021. će nas dobro prodrmati, jer su mu za petama nekoliko kosmičkih reseta od kojih su najznačajniji letnji solsticij i početak sezone Raka.

Početak sezone Raka se desio 21. juna i kraj retrogradnog Merkura samo dan kasnije, 22. juna. Pored toga, i Sunce i Mesec formiraće harmonične aspekte sa prostranom planetom Jupiter, i doneće sreću i optimizam.

Ova sveža i napredna energija završnog supermeseca u godini, nadahnjuje sve horoskopske znakove da uživaju u zrelim i sočnim prilikama koje leto nudi – pa nećemo ni želeti ni moći da spavamo dok je na snazi ova lunarna magija.

Evo kako će pun mesec 24. juna 2021. uticati na svaki horoskopski znak.

Ovan

Pripremite se da intenzivno osetite energiju ovog punog meseca kada je reč o vašoj karijeri i javnom životu, Ovnovi. Bez obzira da li to znači povući dobro promišljeni potez na poslu ili se osloboditi profesionalnog stresa kako biste bili prisutniji u privatnom životu, sada je šansa da oslobodite malo zadržane energije u ovom području na bolje.

Bik

Prvi letnji mesec je ovde i poziva vas da pomerite granice zone komfora. Ako postoji novo putovanje koje vas zove ili ideja koja vas izaziva na uzbudljiv način, prestanite da se dvoumite. Umesto toga, krenite u avanturu celim srcem i budite spremni da proširite svoje vidike.

Blizanci

Ovaj puni mesec podstiče čišćenje duše za vas, Blizanci. Vreme je da ispunite sva obećanja koja ste dali i dugove – doslovno i metaforično. Pregledajte svoj emotivni inventar i otpustite sav neizraženi prtljag koji vas je opterećivao u vezama. Zaslužili ste da se oslobodite ovih tereta.

Rak

Vreme je da analizirate svoja prijateljstva. Posle haosa sezone pomračenja i retrogradnog Merkura, ovaj pun mesec donosi vam priliku da saznate više o svojim individualnim partnerstvima sa drugima i konačno pustite neke ogorčenosti ili drame koje su vas zadržale sa dubljeg nivoa posvećenosti.

Lav

Ozbiljno pogledajte svoj raspored, odmah. Da li je ispunjen sastancima zbog kojih se osećate strastveno i produktivno ili ste samo zauzeti i zaglibili? Ovaj pun mesec zahteva od vas da očistite kalendar od svega što vas odvlači od viših ciljeva i prestanete da gubite vreme na ljude koji vam piju dušu na slamku, poslove ili nepotrebne odgovornosti.

Devica

Pripremite se za puno flerta Device! Ovaj pun mesec poboljšava vaš život s puno ljubavi i lakoće – što se oseća kao poletni dašak svežeg vazduha, posebno s obzirom na to da se vaša vladajuća planeta Merkur retrogradno razvijala tokom poslednjih nekoliko nedelja.

Oslonite se na svoju romantičnu stranu i izađite kako biste mogli svima da pokažete koliko blistate.

Vaga

Ovaj pun mesec traži od vas da usporite na poslu i posvetite se voljenima. Ostanete kod kuće da biste se družili sa porodicom ili posvetite sebi. Pun mesec pomoći će vam da se oslobodite stresa i ponovo povežete sa važnim stvarima koje vas drže na zemlji.

Škorpija

Sklonite tu žaoku, Škorpije, jer ovaj pun mesec aktivira jedan od socijalno najfokusiranijih delova vašeg karakter – što znači da je sjajno vreme za povezivanje sa prijateljima, komšijama i kolegama. Iznošenje svojih stavova i podsticanje nekih razgovora ne samo da će stimulisati vaš um, već će vam omogućiti da se povežete i otvorite neke nove profesionalne mogućnosti.

Strelac

Nedavno pomračenje u vašem znaku uzdrmalo je vaš svet kada su u pitanju veze, ali ovaj pun mesec vam daje priliku da svoje lične stvari vratite na pravi put. Pustite međuljudske drame i usredsredite se na opipljive stvari koje su pod vašom kontrolom, poput vaših finansija. Sada je pravo vreme za solidne investicije ili planove štednje.

Jarac

Srećan vam pun mesec u znaku, Jarčevi! Možda vam nije rođendan, ali pun mesec traži da usredsredite više energije na sebe. U poslednje vreme ste doživeli mnogo rasta i razvoja i krajnje je vreme da pokažete svetu svoju jedinstvenost. Odvojite vreme za sebe i budite zaista ponosni na ono što ste postali.

Vodolija

Kao horoskopski znak koji vlada prijateljstvom, obično ste usredsređeni na svoju ulogu u kolektivu, Vodolije – ali ovaj pun mesec traži od vas da više vremena i energije posvetite samoći. Povežite se sa svojom duhovnom stranom i svesno se odmorite od svojih svetovnih stresova i odgovornosti. Malo lunarnog odmora i opuštanja ostaviće vam osećaj osveženja.

Ribe

Pravo je vreme da razmišljate šire i povežete se sa ljudima izvan vašeg uobičajenog kruga koji vam mogu ponuditi nove perspektive o stvarima. Planirajte izlet sa prijateljima ili se se aktivirajte u bašti.

Tri užasno tvrdoglava horoskopska znaka koja nikada neće priznati svoju grešku

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

430 Shares
430 Shares
Share via
Copy link