Elton Džon najavio datume za svoju oproštajnu turneju u Evropi i Severnoj Americi 2022. 1Foto: EPA-EFE/Kiko Huesca

Elton Džon, britanska pop zvezda, najavio je 30 novih datuma za nastupe u Evropi i Severnoj Americi u okviru svoje velike oproštajne turneje prekinute zbog pandemje.

Sedamdesetčetvorogodišni pevač počeo je još 2018. godine svoju oproštajnu turneju nazvanu „Farewell Yellow Brick Road“ i predvideo više od 300 nastupa tokom tri godine širom sveta, ali su se planovi poremetili zbog pandemije korona virusa.

Turneja će početi u maju 2022. godine u Frankfurtu u Nemačkoj i završiće se šest meseci kasnije u Los Anđelesu posle prolaska kroz Evropu preko Milana, Pariza, Liverpula i zatim Severne Amerike.

Interpretator numera „Your Song“ i „Candle in the wind“ će biti u subotu 11. juna 2022. godine u Parizu u Areni Defans za svoj poslednji koncert u Francuskoj, navela je danas njegova produkcijska kuća.

Završiće turneju u Severnoj Americi sa dva nastupa na Dodžer stadionu u Los Anđelesu 19. i 20. novembra 2022. godine.

Potom će još četiri koncerta će biti u Australiji i na Novom Zelandu početkom 2023. godine.

Već ove godine, ser Elton Džon će nastupati u francuskoj dvorani Bersi, preimanovanoj u Akor Arena 10, 12. i 13. oktobra ove godine na tri koncerta koja su već rasprodata, a prvobitno su bila planirana za oktobar 2020. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari