1
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI KADA VIDITE OVE CIFRE: Lalatović otkrio koliko će novca zaraditi u Saudijskoj Arabiji!

Objavljeno: 23.06.21 u 15:03

Ponuda koju je dugo čekao.

Prema našim saznjanima, Nenad Lalatović je napustio Radnički iz Niša i već ima novi klub. On je dogovorio saradnju sa Al Batinom, ekipom iz Saudijske Arabije. U intevjuu za Objektiv, nekadašnji trener Vojvodine otkriva da mu je od starta velika želja bila inostranstvo.

Rekao sam, kad sam potpisao ugovor sa Radničkim, velika želja mi je inostranstvo. Odbio sam tri ponude, jer želim da me neko ceni i ne želim da idem tamo gde me niko neće ceniti koliko mislim da treba. Nisam jedan od onih koji idu pošto-poto, a i sad može da se desi da se brzo vratim, ako uopšte i odem. Ako dobijem ponudu 40.000 na mesečnom nivou, sigurno da ću otići. Nema čoveka koji to ne bi uradio, počeo je Lalatović.

Potom je dodao da ima bogate nagrade za svaku pobedu, ali i za plasman u top 8, odnosno u top 3. Dao je do znanja da ceni sebe i svoju zemlju i da ne želi da ode za mali novac.

To je pola miliona dolara godišnje, plus imam nagradu 5.000 za svaku pobedu, plus pola miliona za plasman u top 3, plus 100.000 za plasman u top 8. Oni žele, pa ne žele, tu se nešto pregovara. Nisam hteo da idem za 15.000 platu, jer cenim sebe, svoju zemlju, i hoću da je predstavim na najbolji mogući način. Hoću da ostavim dobar utisak i da cena novih trenera iz naše zemlje takođe bude veća. Dobri smo treneri, teško je raditi u Srbiji i srpskom fudbalu, zaključio je Lalatović.

Njegovim odlaskom, Radnički iz Niša se našao u ozbiljnom problemu. Ipak, za sve postoji rešenje, pa se kao njegovi naslednici spominju upravo bivši trener Nišlija Aleksandar Stanković, kao i nekadašnji šef struke Čukaričkog Aleksandar Veselinović.

0
0

1 Komentara

  1. PA ZAR NEZNATE DOVOLJNO LALATOVICA..TOG SARLATANA..PREVRTLJIVKA..LIKA BEZ VERE I KARAKTERA…ETO STA JE URADIO RADNICKOM…PA TO JE ZA OSZDU..ALI AKO ODE IZ NASEG FUDBALA SMATRAN DA CE NESTATI BAR JEDNA MRLJA U NASEM FUDBALU…NEKA GA NOSI DJAVO STO DALHE OD NAS..NEKA GA UPOZNAJU ARAPI..MOZDA I NJIH IZIGRA JER TO JE TAKVA LICNOST..NAPRE NISS…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter