Vatrogasci u Hrvatskoj spasili bebu uz zaključanog automobila

Koprivnički profesionalni vatrogasci reagovali su na vreme nakon dojave da je malo dete ostalo zaključano u automobilu, javlja Podravski.hr.
Vatrogasci u Hrvatskoj spasili bebu uz zaključanog automobila
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Oni su na automobilu, koji je bio parkiran u širem centru Koprivnice, razbili staklo i spasili bebu koja još nema ni godinu dana.
 
Beba se dobro oseća, piše Podravski.hr.
 
Prema nezvaničnim informacijama, jedan od roditelja navodno je otišao na kratko u prodavnicu, a automobil se sam zaključao, dok su ključevi ostali unutra. 
 
Ovakvi događaji posebno su opasni u vreme vrućina kad u autu u samo nekoliko minuta temperatura može da naraste iznad 40 stepeni. 
 
Podsetimo, nedavno je u Kninu preminuo petogodišnji dečak kojega je otac ostavio ujutro u automobilu umesto u vrtiću i otišao na posao. Dete je u besvesnom stanju pronađeno oko 15 časova, ali mu nije bilo spasa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet