Alvaro Morata (Foto: Reuters)
Alvaro Morata (Foto: Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Fudbalske velesile pod imperativom pobede

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.06.21. | 13:12

Pročitajte nekoliko predloga za 23. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Germany - Hungary
ID: 5660804

Nemci su protiv branioca titule Portugala prikazali sjajnu partiju i pokazali da na njih uvek treba ozbiljno računati. Mađari su odoleli šampionima sveta Francuzima, ali iako su vrlo nezgodni Panceri bi morali da ih pobede uz 3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.52)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Portugal - France
ID: 5660803

Francuzi su već obezbedili plasman u drugu fazu, dok bi i Portugalcima odgovarao bod. Zato ne treba očekivati silovit početak ovih ekipa, pa bi dešavanja mogla da budu pomerena za drugo poluvreme. Stoga u prvom ne bi trebalo da bude promene rezultata.


Prvo poluvreme

Tip: X (2)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Sweden - Poland
ID: 5660813

Šveđani su i pre poslednjeg kola obezbedili prolaz u nokaut fazu, a jedina nepoznanica je sa koje pozicije. Poljska je osvojila samo jedan bod u prva dva kola i neophodna joj je pobeda kako bi prošla u nokaut fazu. Ništa nas ne bi iznenadilo, a mi vam predlažemo da gađate keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.75)
Vredi probati
FINSKA 1 | 17:30
Ilves - Inter Turku
ID: 5660617

Inter Turku je najveći konkurent HJK-u za titulu, drži drugu poziciju i veliki je favorit protiv Ilvesa iako igra na strani. Vratio se Inter u prošlom kolu na pobednički kolosek, a Ilves drma ozbiljna rezultatska kriza. Vezao je domaćin tri poraza, a protiv Intera je pretrpeo poraz na prethodna dva međusobna susreta. Naš izbor je dvojka.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Slovakia - Spain
ID: 5660820

Španci u poslednje kolo ulaze strepeći za dalji prolaz. Samo dva boda iz prva dva kola uz jedan dati gol izazivaju veliko nezadovoljstvo javnosnosti na Pirinejima. Slovaci imaju pobedu i poraz, pokazali su kvalitet, ali Crvena furija je pod imperativom pobede.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.27)
Za izbegavanje
URUGVAJ 1 - APERTURA | 18:00
Villa Espanola - Rentistas
ID: 5660639

Obe ekipe su u lošoj formi, ali Rentistas je minule sezone osvojio Aperturu i na kraju bio vicešampion zemlje. Svakako je favorit u ovom duelu, a pritom je ekipa Vila Espanjole jedna od retkih koja je uspela da ima slabiji učinak od viceprvaka na početku Aperture - nema nijednu pobedu. Ipak, ne može ni gost da se pohvali mnogo boljim učinkom, pa je teško prognozirati konačan ishod ovog susreta.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Fiksevi dana
GRUZIJA 1 | 18:30
Saburtalo - Lok.Tbilisi
ID: 5664076

Rivali kroz prvenstvo gaze u sličnom maniru. Razdvaja ih jedna pozicija i jedan bod. Saburtalo je treći, a Lokomotiva je prvi tim koji mu gleda u leđa. U prošlom kolu Lokomotiva je poražena, a Saburtalo ju je obišao pobedom. Njihovi minuli dueli nisu bili efikasni, opredelite se za 0-2.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.8)
Fiksevi dana
UZBEKISTAN 1 | 17:00
Pakhtakor - Andijan
ID: 5662704

Teško da može jednostavnije. Lider čeka pretposlednji sastava na tabeli. Pahtakor je neporažen u ligi, Aniđan samo dva puta nije ostao bez bodova. Čini se da nema greške, ekipa za koju nastupa Dragan Ćeran teško da može da razočara.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.13)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara