Andrija Kaluđerović (©MN Press)
Andrija Kaluđerović (©MN Press)

Misija na Banjici je završena, Andrija Kaluđerović je sada u Proleteru

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.06.21. | 12:57

Nastavlja se trka za najboljeg strelca Superlige svih vremena

Misija u Radu je završena. Četvrti put. Samo što ovog puta Andrija Kaluđerović nije uspeo da odvede Građevinare u mirnu luku.

Klub sa Banjice je potonuo u Prvu ligu, ali će iskusni golgeter nastaviti da se bori za najboljeg strelca Superlige svih vremena, pošto će u novoj sezoni nositi dres novosadskog Proletera.

Izabrane vesti

Klub sa Slane Bare je na svom instagram nalogu poželeo dobrodošlicu Kaluđeroviću, kojem će to biti 23. različiti klub u karijeri!

Srpski fudbalski globtroter je počeo u OFK Beogradu, pa je igrao još za Njegoš iz Lovćenca, Mačvu, beogradski Hajduk, Spartak iz Subotice, Radnički Pirot, Rad, Crvenu zvezdu, Peking Guan (Kina), Rasing Santander (Španija), Vojvodinu, AEL Limasol (Kipar), Tun (Švajcarska), Brizbejn Ror (Australija), Al Šananiju (Katar), Žalgiris (Litvanija), Port (Tajland), Velington Finiks (Novi Zeland), Olimpiju (Slovenija), Delhi Dajnamos (Indija), Inter Zaprešić (Hrvatska) i RFS (Letonija).

Pored toga, četiri puta je nosio dres Rada i dva puta litvanskog Žalgirisa.

Na večnoj listi najboljih strelaca Superlige Andrija Kaluđerović zauzima drugo mesto sa 79 pogodaka, jednim manje od Milana Bojovića, koji je u prošloj sezoni igrao za Mladost iz Lučana.

Debitantski nastup u dresu Proletera Kaluđerović bi trebalo da ima u prvom kolu, kada u Novi Sad dolazi Partizan.


tagovi

Andrija KaluđerovićProleter Novi SadSuperliga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara