0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Igokea - Nenad Vuruna/ABA Liga

ODLAZI IZ ABA LIGE: Nekadašnji trener Zvezde dovodi bivšeg pleja Partizana!

Objavljeno: 23.06.21 u 11:12

Sjajni plejmejker Nemanja Gordić uskoro bi mogao da promeni sredinu.

Gordić je proteklu sezonu započeo u dresu Partizana, da bi nakon raznih turbulencija u Humskoj odlučio da promeni sredinu i karijeru nastavi u Mornaru iz Bara, sa kojim je uspeo da se plasira u plej-of ABA lige.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI BI PRE IGRAO U PARTIZANU ZA DŽABE, ILI U ZVEZDI ZA PET MILIONA: Amidžić postavio Mitroviću provokativno pitanje, ovaj odgovorio ko iz topa!

Kako stvari stoje, iskusni plej će uskoro napustiti ABA ligu. Za Gordićeve usluge je vrlo zainteresovana turska Bursa na čijoj klupi sedi Dušan Alimpijević. On je odlično upoznat sa Nemanjinim kvalitetima upravo iz regionalnog takmičenja gde je sedeo na klupi FMP-a i Crvene zvezde.

Prošle sezone Gordić je u ABA ligi prosečno postizao 8,3 poena uz 4,1 asistenciju i 2,3 uhvaćene lopte. Tokok karijere je osim Partizana i Mornara igrao za Budućnost, Azovmaš, Romu, Cedevitu i Igokeu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter