Najnovije vesti
Zabava
Naxi Zvezde uručene Dinu Merlinu: Veliki rad put do ovakvih priznanja

Naxi Zvezde uručene Dinu Merlinu: Veliki rad put do ovakvih priznanja

Dino Merlin, jedan od najpopularnijih pevača i kantautora regiona, na osnovu glasova publike, dobitnik je čak dve Naxi Zvezde za 2021. godinu u kategorijama za pesmu godine i pevača godine. Ekipa Naxi radija uručila je ovo značajno priznanje Dinu Merlinu, u njegovom rodnom gradu, u Sarajevu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Dino Merlin i Maja Rakovic, glavna i odgovorna urednica Naxi radija Foto: Promo / Promo
Dino Merlin i Maja Rakovic, glavna i odgovorna urednica Naxi radija
 Dino Merlin - Naxi Zvezda za pesmu godine
Foto: Promo / Promo
Dino Merlin - Naxi Zvezda za pesmu godine

Čuvenom kantautoru, ova dva važna priznanja uručila je Maja Rakovic, vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija, koja je istakla da sve tokom dvadeset sedam godina postojanja Naxi radija, uvek emitovala muzika Dina Merlina koja je uvek bila "posebna i nova":

- Hvala vam lepo, hvala na lepim rečima, hvala mojoj publici. Nekako, kako godine prolaze, moram da radim mnogo, mnogo, kako bih dobio ovako lepe geste, ovakve lepe poklone, i da bih u ovom olujnom moru, kada se talenti smenjuju svakodnevno, bio još uvek ovde gde jesam. Puno je rada, puno je truda. Ovde stojim sa vama, ali mnogo je ljudi, nevidljivih, koji su zaslužni za moje nagrade. Želim da mojim saradnicima čestitam! Veliki je tim koji me prati, jer čovek nikada ništa ne može sam, zato ova pesma ima indikativan naslov "Mi". Koliko god moćan, slavan, bogat, ma kakav čovek bio, nikada ne možeš sam, moraš imati nekoga, jer je čovek samo u društvu jedan pojedinac koji stvara nove vrednosti, i na tom igralištu života pokazuje svoje veštine. Drago mi je da se moja muzika sluša i u Beogradu, u Srbiji, a nedavno sam i u Zagrebu dobio veliku nagradu za pesmu "Mi". Ovo je nešto što vas oplemenjuju, znači kada znate da ljudi odvajaju vreme da slušaju vaše pesme. Trudiću se da i u budućnosti radim predano, iskreno, da poštujem svoju publiku, kao što ona poštuje mene. Hvala na ovim lepim nagradama. - istakao je Dino, prilikom uručenja nagrada.

Pesma "Mi" najavila je izlazak novog studijskog albuma Dina Merlina, a veliki uspeh singla pokazao je da Dino Merlin uvek zavređuje veliko poverenje publike iz celog regiona, što su potvrdile i ove dve Naxi Zvezda za pevača i pesmu godine.

Pogledajte kako je protekla dodela priznanja: