Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Fjorentina nudi 2.500.000 za Kneževića, u igri još četiri strana kluba iz jakih liga

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.06.21. | 09:07

Fudbaler Mačve na ceni...

Mačva je ispala iz Superlige, ali u svojim redovima poseduje fudbalera koji privlači mnogo pažnje. U pitanju je Branislav Knežević. Kako javlja italijanski Kalčomerkato, a prenosi portugalski Rekord, za Kneževića se interesuju brojni klubovi. I najozbiljniji među njima je Fjorentina, koja je ponudila 2.500.000 evra za ovog fudbalera. Mada bi prvo morala nekoga da proda, pre nego što bi uložila u mladog srpskog fudbalera.

Ovaj 18-godišnji fudbaler je pored Fjorentine na meti i Benfike, Udinezea, Ajntrahta iz Frankfurta i Herte. Dakle, u pitanju su timovi iz veoma jakih liga i čine se kao sredine gde bi Knežević mogao na pravi način da se razvije. Od ranije je interesovanje pokazao i Salcburg.

Izabrane vesti

Podsećanja radi, Crvena zvezda je pokazala interesovanje za ovog fudbalera, ali je on izrazio želju i postavio inostranstvo kao prioritet. Očigledno da ponuda ne manjka.

Knežević može da igra kao defanzivni i ofanzivni vezista i to je ono što se dopada skauting službama koje su poslale dobre izveštaje o Mačvinom igraču sredine terena.

Branislav je kompletnu omladinsku školu prošao u rodnom Šapcu. Debitovao je na početku sezone iza nas.

Ime kluba nije bitno, samo mi je važno da klub apsolutno veruje u mene“, rekao je Knežević nedavno i poručio da voli stil igre koji se forsira u Bundesligi, te da od fudbalera najviše voli stil Belgijanca Kevina de Brujnea.

Udineze i Salcburg su od ranije poznati zainteresovani klubovi, a čak se pričalo da je austrijski klub bio spremio ugovor na četiri i po godine. Sada je Fjorentina izašla sa konkretnom ponudom.

Ne bi Violi bio prvi put da dovede nekog talentovanog srpskog fudbalera...

 


tagovi

Branislav Knežević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara