VIDEO: Uhapšen zbog ranjavanja mladića u Čačku u obe natkolenice

Đ. Z. (37) iz Čačka uhapšen je zbog nanošenja teških telesnih povreda i oružja.
Sumnja se da je on juče, kod jednog kafića u Čačku, posle kraće rasprave, ispalio više hitaca u noge dvadesetsedmogodišnjem M. Š, a potom pobegao.
 
Policija ga je iste večeri pronašla i uhapsila.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.
 
U međuvremenu na društvenim mrežama se pojavio snimak pucnjave, u kojoj je ranjen M. Š. (27), a napadač pobegao. Pucnjava se dogodila u ponedeljak oko 18:30 časova u jednom kafiću u tom mestu. 
 
Incident je povezan je sa grupom mladića koji su odranije poznati policiji. Mladić kome je juče pucano u noge, pre nekoliko godina bio je izboden nožem u centru grada.
 
"Pucnjava se desila usred dana, na mestu gde prolazi mnogo ljudi i dece. Zaista je bilo zastrašujuće. Srećom pa u kafiću pored kog se to desilo nije radila bašta", rekao je jedan od očevidaca za portal RINA.
 
 
Na snimku se vidi napadač koji i prilazi M. Š, koji je sedeo u bašti kafića i kako se čini, poznaje osobu koja je pucala. Napadač je potom izvadio pištolj i nekoliko puta samo pretio, da bi na kraju povukao obarač i zadao mu dve prostrelne rane.
 
PR Opšte bolnice u Čačku, dr Biljana Kočović, navodi da je ranjeni mladić primljen u tu zdravstvenu ustanovu, te da je reč o upucavanju u obe natkolenice.
  • Dje ge vara

    24.06.2021 11:10
    Sreća
    Da nije snimak dospeo do Vučića.Nedostajao bi deo snimka gde se može videti kako baraba ispaljuje metke.
  • Sima

    23.06.2021 07:23
    policija osnov problema
    Policija sprovodi vecu represiju prema postenom coveku nego prema bitangama. Kriminalci se ne tretiraju kvalitetnim metodama. Saradnja sa policijom je cesta. Imate kafica gde policija ispija kafu sa licima koja su na potragama ili poternicama kase vec zove. Gledam to svakodnevno i gade mi se. Nije moguce da njihovi rukovodioci o tome nemaju pojma jer svugde postoje video nadzori.
  • Milan

    23.06.2021 07:11
    Reakcija
    Reakcije policije se vise niko ne boji, osnovni je razlog ovako visokom stepenu kriminala. Tu se mora nesto promeniti a ne samo u kazni. Posebna stva je izdrzavanje kazne, to se obavlja tajno i njega evo sutra opet sa pistoljem u ruci a da javnost nema pojma o kakvom se coveku radi. Jer navodno je on prevaspitan, sto se po pravilu nije desilo. Pecat mora da nosi do kraja zivota i to je jedino resenje za ovako bahat svet.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.