©AFP
©AFP

Kompletira se tim snova, Harden igra na Olimpijskim igrama!

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.06.21. | 20:29

Fantastična vest za ljubitelje košarke u SAD

Sjedinjene Američke Države na dobrom su putu da kompletiraju pravi tim snova, pošto je svoje učešće na Olimpijskim igrama danas potvrdio i fantastični Džejms Harden.

As Bruklina se tako pridružio ekstremno snažnom timu. Prethodno su učešće na turniru potvrdili Drejmond Grin, Kevin Durent, Devin Buker, Džejson Tejtum, Dejmijan Lilard i Bredli Bil.

Izabrane vesti

Stigla je potvrda i da će na olimpijskom turniru učestvovati i krilni centar Majami Hita Bem Adebajo. Tu informaciju preneo je dobro upućeni Adrijan Vonarovski, koji je objavio i da je definitivno otpao bek Jute Donovan Mičel, koji nema dovoljno vremena za potpuni oporavak od povrede desnog članka.

Izostanak prvog pika sa drafta 2017. godine predstavljaće podjednako težak udarac, kao što je bio slučaj i sa otpisanim Kajrijem Irvingom. Još od ranije je poznato da na Igrama neće biti Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa. Ipak, i pored toga Amerikanci već sada imaju izuzetno snažan sastav na raspolaganju.

Prema informacijama iz SAD, verovatno je da i Stef Kari neće igrati na Olimpijskim igrama.

Do sada je zvanično potvrđeno osam igrača, pa je ostalo da se sve linije u potpunosti kompletiraju. Stoga s velikim nestrpljenjem iščekujemo nove vesti iz tamošnjih medija.


tagovi

Olimpijske igre 2021Olimpijske igre 2020Džejms Harden

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara