Stiže nezgodno vruć utorak. Pogledajte šta vas očekuje u Novom Sadu

Kao što je neizbežno leto, tako je neizbežan i utorak.
Stiže nezgodno vruć utorak. Pogledajte šta vas očekuje u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Ako ste na godišnjem odmoru, nema se tu šta pametno reći, osim da uživate u toplom i sunčanom danu. A ako radite, onda, šta da vam kažemo, držite se i 'vatajte 'ladovinu gde god stignete.
 
Dok gori nebo nad Novim Sadom
 
Prepoznaćete u ovom međunaslovu pesmu Balaševića, ali u nešto drugačijem kontekstu. Očekuje nas jedan prilično topli dan. 
 
Oni koji kreću na posao između šest i sedam sati ujutru osetiće možda i najprijatniji momenat dana - biće oko 22 stepena Celzijusa
 
Već oko devet časova temperatura će biti, kažu meteorolozi, oko 28°C. Pripremite naočare, sunce će biti prilično jako. Temperatura će nastaviti da raste sve do 14 časova, kada će dostići svoj maksimum - 34 stepena Celzijusa.
 
Ta će vas temperatura i ispratiti sa posla, jer će tek od 18 sati krenuti da "popušta". U večernjim satima temperatura će se kretati oko 30. podeoka, tako da nas očekuje i jedno vedro i toplo veče.
 
Bez vode, bez struje, očitavanje brojila
 
Deo Novog Sada i ceo Čenej u utorak neće imati vode zbog radova. Bez vode će, od 8 do 16 časova, biti Klisa i Čenej, a postoji mogućnost da blokada vodovodne mreže bude produžena i proširena.
 
Uz to, iz "Vodovoda i kanalizacije" poručuju da malo manje "opuštate" ruku kada je u pitanju slavina, jer su zbog enormne potrošnje moguće i restrikcije.
 
Kako to mislite da nema restrikcije struje? Radi se svakodnevno, pa su sutra bez struje Klisanski breg, Sentandrejski put, Zelengorska, Omladinska, Velebitska, Liparska, kao i deo Sremskih Karlovaca, a detaljnije informacije pogledajte na OVOM LINKU.
 
Radnici Novosadske toplane od utorka, 22. juna očitavaće stanje utroška toplotne energije na merilima toplote i na vodomerima za toplu potrošnu vodu za jun. Eto, i to da znate.
 
Podsetimo, autobuska linija 76 je promenila trasu, pa sada ide jednu stanicu kraće u Starim Ledincima. Takođe, zbog radova je zatvoren deo Ulice Maksima Gorkog, što smo vam u detalje objasnili OVDE.
 
Šta da se radi?
 
Odgovor je prilično jednostavan, tražite neki hlad, budite kraj reke i, ako možete, odmarajte. 
 
Naravno, tu su i aktivnosti uz koje možete da popunite dan.
 
Pre svega, počele su 64. Zmajeve dečje igre, pa sa mališanima možete da prošetate gradom i pogledate neki od brojnih programa. Čitav program pogledajte na OVOM LINKU.
 
Ako ste za malo političkog razgovora, možete da prošetate do Crne kuće, gde će u 19 časova biti promovisana knjiga "Kako je jedna ceduljica srušila MUP" Siniše Jankovića.
 
Sat vremena kasnije, u Bulevar Booksu biće promovisana zbirka pesama "Jastog" Stevana Bradića. 
 
U okviru Sterijinog pozorja igraju se predstave "Vitezovi lake male" i "Dječak koji je govorio Bogu". Ukoliko ste, međutim, zainteresovaniji za pokretne slike, možete skrenuti do Kulturnog centra Novog Sada, u čijem će se bioskopu, u 19 časova, puštati film "Izbrisana istorija".
 
Ako ste propustili...
 
U slučaju da niste znali, rad portala 021.rs možete da podržite na jedan konkretan način - kupovinom u online gift shop-u shopins.rs. Autentične novosadske fore dobile su svoj dizajn, a kupovinom nekog od artikala pomažete redakciji radija i portala 021 da vam i dalje donosi pravovremene, proverene i kvalitetne informacije.
 
 
 
 
Tekst "Šta vas očekuje u naredna 24 sata u Novom Sadu" je autorsko delo i ne može se kopirati na druge platforme i sajtove bez prethodne dozvole redakcije portala 021.rs.
  • Zivkovic

    21.06.2021 23:24
    Centar po ovoj vrućini ko Teheran. Prilično odbojno deluje preko dana. Usija se asfaltčina I betončina, ko može tamo da sedi bas je motivisan, nečim, ne kontam čime.
  • Omg

    21.06.2021 22:25
    Volim nas Novi Sad ♥️
  • Hm...

    21.06.2021 21:39
    Po ovoj vrućinštini isključuju narodu vodu i struju...užas! Drž'te se sutra komšije! Hoće li negde biti postavljene cisterne s vodom?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti