0
Evrokup

FOTO: Euroleague/Screenshot

EVROLIGA JE NAJAVILA, ŽELJKO SE VRAĆA: Ključni datum je 12. jul, cela Evropa će pratiti ovo!

Objavljeno: 21.06.21 u 15:58

Svi će ga slušati.

Pravo oduševljenje svih navijača Partizana, izazvala je vest da se Željko Obradović vraća u svoj voljeni klub. Takođe, danas u toku dana, grčki mediji su preneli da bi Partizan zajedno sa Virtusom mogao da dobije licencu za Evroligu.

Dok čekamo ozvaničenje transfera, iz Udruženja trenera Evrolige nam stiže lepa vest. Naime, Željko Obradović je pristao da gostuje na njihovoj trenerskoj klinici, a trening je zakazan za 12. jul. Legenda evropske košarke i devetostruki šampion Evrolige će svojim znanjem sigurno pomoći mladim, ali i onim iskusnijim trenerima.

Crno-beli će naredne godine zasigurno nastupati u Evrokupu, dok bi licenca za najjače takmičenje u Evropi važila od sezone 2022/23. Pored Partizana, sledeće godine će se u Evrokupu naći Budućnost i Cedevita Olimpija, dok će Crvena zvezda biti jedini predstavnik ABA lige u Evroligi.

FOTO: Euroleague/Screenshot

Pored Željka Obradovića, predavanja će držati nekadašnji trener Zvezde Saša Obradović, kao i Etore Mesina, Serđo Skariolo, Pablo Laso, Ćavi Paskval, Šarunas Jasikevičijus, Dimitris Itudis, Ergin Ataman, Zvezdan Mitrović i mnogi drugi…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter