"Ljudi, izlazite napolje, a onda sam uzeo vatrogasni aparat"; svedočenje vozača autobusa sa linije 79 VIDEO

U Ulici Matice Srpske na Zvezdari jutros oko 10 časova zapalio se autobus na liniji 79. Na svu sreću nije bilo povređenih.

Izvor: Prva

Ponedeljak, 21.06.2021.

13:58

Foto: Printskrin, TV Prva

Saobraćaj u ulici Matice Srpske se odvija normalno.

Vozač autobusa na liniji 79 je u razgovoru za Prvu kazao da je odmah reagovao čim je primetio da nešto gori, te je pozvao vatrogasce, a putnicima kazao da napuste autobus.

"Verovatno je paljevina došla od klime. Kada sam primetio da nešto gori, otvorio sam vrata jer sam već tada bio na stanici. Putnici su počeli da viču da gori, a ja sam im rekao da moraju napolje. Brzinski sam uzeo vatrogasni aparat i počeo sam da gasim, a sa jednim nisam mogao da ugasim. Odmah sam zvao vatrogasce da dođu, pošto sam im objasnio gde se nalazim", izjavio je vozač autobusa Dobrivoje Mitić.

Podsetimo, na teren su odmah izašla dva vatrogasna vozila sa osam vatrogasaca. Takođe, konstatovano je da je celo vozilo bilo u plamenu.

Uzrok požara još nije poznat, a u Sekretarijatu kažu da će vozilo biti poslato na vanredni tehnički pregled gde će biti utvrđene sve okolnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: