REZZIME DANA (nedelja): Perfekcija Italijana i Švajcaraca, obradovali vas i Kenijci

Vreme čitanja: 4min | ned. 20.06.21. | 23:01

Pogledajte ko vam je doneo novac 20. juna, a ko Vas je prodao

MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

ITALIJA - VELS (tip 1, kvota 1,65), rezultat 1:0

Koga god Roberto Mančini pošalje na teren, Italija igra dobro i lepo. A nije baš bio čest slučaj u istoriji fudbala da su Azuri obraćali pažnju na estetske detalje u igri... Više ih je zanimalo da pobeđuju i osvajaju. Italijani su danas sa pola gasa savladali Vels 1:0 i uz maksimalnih devet bodova i bez primljenog gola idu u osminu finala gde ih čekaju Austrija ili Ukrajina. U zavisnosti ko bude drugi u svojoj grupi. A dobro je prošao i Vels koji je osvojio drugo mesto u grupi i ide na Rusiju, Finsku ili Dansku u osmini.

ŠVAJCARSKA - TURSKA (tip 1, kvota 1,87), rezultat 3:1

Olimpijski stadion u Bakuu nije bio svedok najkvalitetnijeg meča na turniru, ali svakako jeste najotvorenije bitke za osvajanje bodova. U obračunu sa ukupno 41 upućenim šutom ka oba gola, daleko bolje se snašla Švajcarska, koja je iskoristila užasne reakcije turske odbrane i stigla do prve pobede na turniru - 3:1 (2:0) Ipak, ona u ovom trenutkuz bila dovoljna za direktan plasman u osminu finala, gde je otišao Vels zbog bolje gol-razlike, ali bi mogla da bude presudna kada je u pitanju plasman najboljih trećeplasiranih ekipa. Ekipa Vladimira Petkovića je blizu plasmana u nokaut fazu, ali još uvek zavisi od rezultata ostalih konkurenata za te četiri pozicije.

MOLDE - STABEK (tip 1, kvota 1,30), rezultat 2:1

Molde je slavio protiv nejakog Stebeka u devetom kolu Elitserije i ponovo preuzeo lidersku poziciju, uz meč više protiv Bodo Glinta – 2:1. Ali dešavanja na stadionu nekadašnjeg rivala Čukaričkog i Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope zaintrigiraće ovdašnju javnost. Posebno navijače Crvene zvezde. Čitali ste danas da je pored Aleksandra Prijovića srpski šampion naciljao i centarfora Moldea Ohija Omoižuanfa, i da intenzivno radi na njegovom dovođenju. Upravo je Norvežanin nigerijskog porekla bio centralna figura meča i pokazao da se nalazi u strašnoj formi.

GOR MAIJA - SOFAPAKA (tip 1, kvota 1,62), rezultat 1:0

Jedan od najboljih kenijskih timova Gor Maija pošteno se namučio u današnjem okršaju. Sofapaka je igrala prilično dobro. Odolevali su gosti do 74. minuta. Međutim, Gor Maija je uspela da dođe do cilja. Pogodio je Hules Ulimevengu i poprio vam rasploženje.

SETIF – BORĐ BOU (tip 1, kvota 1,17), rezultat 2:0

Tako to radi veliki favorit. Bez mnogo muke lider prvenstva Alžira zabeležio je još jednu pobedu. Niste morali da strepite, mada nije Setif bio ubedljiv. Došao je do vođstva u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena. Sve posle toga je bilo lakše za domaćina, ali i Vas. Potvrda je stigla u 83. minutu.

PEPO – MIPA (tip 1, kvota 1,22), rezultat 2:0

Laka i ubedljiva pobeda domaćina u Finskoj. Ništa drugo se nije ni očekivalo uzimajući u obzir kvotu na ovaj meč .Pepo je došao do prednosti u 22. minutu. Još kada je početkom nastavka odbrana gostiju još jednom materina, sve je postalo prilično jasno. 

PRECRTANO

ROZENBORG - SARPSBORG (tip 1, kvota 1,60), rezultat 0:1

Rozenborg je napravio veliki korak unazad u borbi za vreh u norveškom prvenstvu. Očekivalo se da će ekipa iz Trondhajma lako završiti posao sa Sarpsborgom. Međutim, osim jalove inicijative Rozenborg nije mnogo pokazao. Teško su stvarali šanse. Na kraju su kažnjeni pogotkom Tomasena u 62. minutu. Dovoljno da vam uništi jedan od najvećih fikseva dana.

JARO – PK35 (tip 1, kvota 2,00), rezultat 1:1

Nadali ste se da će Jaro iskoristi preddnost domaćeg terena, i doneti vam lep dobitak. Kvota 2 je bila vrlo izazovno. I čak je meč iz Finske počeo dobro i po vašim željama. Jaro je stigao do prednosti u 50. minutu, pogotkom iz penala. Međutim, gosti se nisu predavali. Brzo je izjednačio Rantanen i stavio tačku.

INTERASIONAL – SEARA (tip 1, kvota 1,67), rezultat 1:1

Internasional je, gledajući brojne paramtere, bio izrtaziti favorit. Ali je naišao na tvrd otpor. Nije vredelo ni što je domaćin poveo u ranoj fazi meča, već u osmom minutu preko Edenilsona iz penala. Nisu se predavali gosti. Izjednačili su pre kraja prvog poluvremena. I potom odoleli. Za vredan bod.

BAHIA – KORINTIJANS (tip 1, kvota 2,45), rezultat 0:0

Bez golova, i bez sreće za vas kada je reč o ovom paru iz Brazila. Kvote su jasno ukazivale da nas čeka vrlo tvrd meč. Tako je i bilo. Videli smo izjednačenu borbu i samo pet šuteva u okvir gola. Bahija je imala samo dva. I nije uspela da vas obraduje.


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara