0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VREDNO SE RADI NA STADIONU ‘RAJKO MITIĆ’: Iskusni napadač dobija srpski pasoš!

Objavljeno: 20.06.21 u 17:48

Reprezentativac Komorskih Ostrva je jedan od najboljih stranaca u istoriji crveno-belih!

Uprava i stručni štab Crvene zvezde već dugo rade na dovođenju novih fudbalera. Generalni direktor Zvezda Terzić je istakao da će u narednim danima na stadion ‘Rajko Mitić’ doći dva nova igrača.

Prema saznanjima ,Mozzart sporta’, očekuje se da El Fardu Ben uđe u redovnu proceduru za dobijanje srpskog pasoša. Iskusni ofanzivac važi za jednog od najboljih stranca u istoriji kluba i ako se situacija bude odvijala u ovom pravcu, crveno-beli će biti na dobitku.

Zakon Republike Srbije jasno kaže da u slučaju podnošenja zahteva za državljanstvo naše zemlje, stranac je najmanje tri godine morao da ima prijavljeno prebivalište u Srbiji. Ben je u našu zemlju stigao 2018. godine i ovakav uslov za njega ne predstavlja nikakav problem.

PROČITAJTE JOŠ: ŠPANCI OSULI PALJBU PO NAPADAČU I SELEKTORU: ‘On više ne sme da odigra na minut za nacionalni tim’

-Ne bi bilo iznenađenje da Ben ostane u Zvezdi do kraja karijere. On hoće da kupi stan u Beogradu i živi ovde i kada se ne bude bavio profesionalnim fudbalom – istakao je nedavno Zvezdan Terzić.

Crveno-beli u svojim redovima imaju već pet stranaca. Očekuje se dolazak još najmanje dva fudbalera iz inostranstva, a za jednu utakmicu Superlige Srbije mogu biti prijavljena samo četiri stranca. Nema sumnje da bi to bio sjajan posao za Zvezdu.

Veliki broj ovakvih primera smo imali priliku da vidimo u košarkaškim klubovima. Igrači Crvene zvezde i Partizana su dobijali dokumenta Republike Srbije i tako smo mogli da nastupaju na domaćim terenima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter