4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA PRAVI STRAŠAN TIM: Iskusni Norvežanin stiže u Beograd!

Objavljeno: 20.06.21 u 16:44

U toku su pregovori sa Aleksandrom Prijovićem, a za njega je zainteresovan i PAOK.

Prema saznanjima ‘Mozzart Sporta’, redove aktuelnog šampiona Srbije uskoro će pojačati Ohi Omoižuanfo. Norvežanin ima 27 godina i trenutno nastupa za Molde. Iskusni napadač je tokom ove sezone u nacionalnom prvenstvu Norveške postigao čak sedam pogodaka na osam odigranih mečeva.

Crvena zvezda već dugo pregovara sa Aleksandrom Prijovićem, a za reprezentativca Srbije je zainteresovan i njegov nekadašnji klub – PAOK. 

PROČITAJTE JOŠ: ANTOAN GRIZMAN: ‘Neverovatno je ono što Ronaldo radi sa 36 godina’

Domaća javnost je zapamtila Norvežanina koji je pre dve godine bio strelac za Molde protiv Čukaričkog u kvalifikacijama za odlazak u Ligu Evrope. Omoižuanfo je prošao sve mlađe selekcije reprezentacije, a debitovao je i za A tim Norveške.

Golgeteru za šest meseci ističe ugovor sa čuvenim klubom iz Norveške i Zvezda očekuje da obeštećenje neće biti nerealno za njihove uslove. U slučaju dolaska oba napadača, veliko je pitanje da li će Milan Pavkov ostati deo ekipe.

 

0
0

4 Komentara

  1. Nije sporno da ni Karlo Veliki ni Karlo Celavi nisu mogli nista da znaju o fudbalu.S druge strane misljenje Anonimnog moze da dobije na znacaju ako po necemu postane Poznati.

    0
    0
    Odgovori
  2. Gledam jednu sliku Cherginih pet Afrikanaca sa trofejima…! I velim, sve sami Srbi,’bo’te! Pravi srpski klub: Zvezda-Srbija-Namibija! Oh boze, i evo opet citam dolazi „Zver“ iz Spanije! Opet neki“raspad“od igraca,deseti stranac. Pa se pitam ako je tako dobar taj iz Tungdu-Vungdu provinciji iz Equdora, zastomu ELche ne obnovi ugovor,a cena mu pisljivih 650 ‘iljada? Dosta sa lazima i magnifikacije!
    …Kad ono novi naslovi za gutanje knedli srece:Dolazi mashina za golove ,iz…iz… Norveshke! Pomislih, „u,bre, Halland!!?“ J’bo te, sta je ovo Vucko ce da napravi Bernabeuovu kopiju!! Ali, neeeee,bre, opet neki Mutijalabamba ,rodjeni Norvezanin from Kongo dzenetik! Na TM cena oko 1,3 mil. evra! Prava mashina, bre! Melje sve sto u njega ubacish! Cevapi, pleskavice, sa sve muckalicom od Leskovac!!! Servirung golovi na tacna!
    Prestanite da lazete narod!
    NZ.Ali, tek, kad Ika Ilijev se otvori,bre! To ce sve svetske marke od proizvodnja bombi bide! Chekamo da rokne!
    Ne lazite narod, bre!
    Vidim Obada se odbadao u G.Milanovac da pravi sherpi! A Chuka i TSC potpkupljaju Partizanove razocarane decke..Prelazni rok ALa c’he se zhbvmo!

    0
    0
    Odgovori
  3. Zvezdi definitivno nema spasa! Njena kadrovska politika je operisana od strategije, radi se paušalno po sistemu da je najvažnije dovesti bilo kakvog afričkog “kapitalca”, u čiji se ugovor mogu lako ugraditi! Ovi iz uprave Zvezde su se otrgli kontroli i rade samo za njih lukrativne transfere. Ovo je nadrealizam! Dovode nekog Omolžuanfa, kojem je najveća referenca u karijeri što je dao gol Čukaričkom! Kakvi muljatori! AV je ovih dana isuviše zauzet državničkim poslovima, pa nema vremena da prati šta radi Terzić dr Zvezdan, ali ako ga otkrije u njegovim muljanjima, Terzić dr Zvezdan je obr’o bostan!

    0
    0
    Odgovori
    • Izvlačiš iz konteksta, ono što ti odgovara… Ključna informacija da je postigao 7 golova u poslednjih osam utakmica… A kako je u poslednjoj utakmici postigao 2 gola, sada je već 9 golova na 9 utakmica… I druga, ne manje bitna stvar je to da mu ugovor ističe za 6 meseci, pa se praktično dovodi uz minimalno obeštećenja. Tek na kraju, ali samo kao podsetnik je navedeno da je i pre godinu-dve dao gol Čukaričkom… Ali, ti si jedan „nadrndani mrgud“, kome sve smeta.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter