Ohi Omoižuanfo (©Reuters)
Ohi Omoižuanfo (©Reuters)

Pucaju bombe na Marakani: Zvezda uz Prijovića dovodi i špica Moldea

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.06.21. | 11:51

Stiže i Mohika, a moguć odlazak Milana Pavkova

Moguć je preokret u slučaju Aleksandra Kolarova, odnosno njegov ostanak u Italiji jer tamošnji Skaj sport pominje poziv Siniše Mihajlovića u Bolonju, kao i ponudu Intera za produžetak ugovora, ali ima Crvena zvezda uveliko i druge planove kada je reč o dolascima. Posebno u špicu.

Aleksandar Prijović je već pred vratima stadiona Rajko Mitić i očekuje se da tokom jula zaduži opremu crveno-belih - baš kao i levi bek iz Kolumbije, član španske Đirone koji je prošle sezone igrao na pozajmicama u Atalanti i Elčeu, Hoan Mohika - a po saznanjima Mozzart Sporta, redove srpskog šampiona mogao bi da pojača i 27-godišnji špic Moldea, Ohi Omoižuanfo.

Izabrane vesti

Ovaj fudbaler poznat je srpskoj javnosti po duelima sa Čukaričkim, kada je bio strelac za norveški klub pre dva leta u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a u međuvremenu je postao jedan od najboljih igrača Moldea. U tekućem prvenstvu Norveške dao je sedam golova u osam utakmica, a bio je precizan u oba junska duela svog tima. Priliku da nastavi odličnu seriju ima danas protiv svog bivšeg kluba Stabeka, iz kog je marta 2019. stigao u Molde za nešto više od 1.000.000 evra.

18.00: (1,30) Molde (5,70) Stabek (9,00)

I sada će za transfer 27-godišnjeg Norvežanina nigerijskog porekla biti potrebno određeno obeštećenje, a u Zvezdi se nadaju prihvatljivo, jer mu ugovor ističe za šest meseci.

Pozitivne ocene o momku rođenom u Oslu, koji je prošao sve mlađe kategorije norveške reprezentacije, a 2017. upisao i jedan nastup za A selekciju, crveno-beli su dobili od doskorašnjeg člana Stankovićevog stručnog štaba, Miloša Milojevića. Novi trener Hamarbija konsultovan je o Ohiju kao neko ko odlično poznaje norveški fudbal.

Dolazak dvojice napadača značio bi i odlazak Milana Pavkova, koji je već četiri godine u klubu. Iako je delovalo da bi bar do jeseni mogao biti prvi izbor Dejana Stankovića u špicu, jer nema naznaka da će šampion Srbije otkupiti ugovor Dijega Falčinelija od Bolonje za 1.000.000 evra, junak pobede nad Liverpulom verovatno će uskoro put Istoka.



tagovi

FK Crvena zvezdaletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara