Iz Niša se može leteti ka osam destinacija

Posle zastoja zbog pandemije obnavljaju se avio-linije sa niškog aerodroma, pa se može planirati i odlazak na letovanje avionom. Mihajlo Zdravković, direktor preduzeća "Aerodromi Srbiji" za RTS navodi da se sa niškog Aerodroma "Konstantin Veliki" trenutno može leteti ka osam destinacija.

Izvor: RTS

Nedelja, 20.06.2021.

10:43

Iz Niša se može leteti ka osam destinacija
Foto: Depositphotos/mike_kiev

Direktor preduzeća "Aerodromi Srbiji" Mihajlo Zdravković izjavio je da je juče na niškom aerodromu obnovljena avio-linija ka Beču, da se može putovati i ka Tivtu, Bazelu, Dortmontu, Meningemu, a da će ove nedelje biti obnovljen čarter za Antaliju.

Sa niškog aerodroma, pre pandemije, rekao je, bilo je letova ka 21 destinaciji, te da u julu, osim trenutnih osam, očekuje da se obnove još tri avio-linije.

"Očekujemo sredinom jula veliki povratak "Rajanera" koji je trenutno na našem aerodromu sa jednom destinacijom. Očekujemo povratak ka Milanu, odnosu Bergamu i ka Krfu", kazao je Zdravković.

Ističe da putnici treba da se pre putovanja informišu o uslovima za ulazak u zemlju gde putuju jer se oni na nedeljnom nivou menjaju. "Naši zaposleni imaju strogi nalog da ne smeju da puštaju one koji nemaju dokaz da mogu da uđu u zemlju ka kojoj putuju", naveo je Zdravković.

Ukazuje da na aerodromu i dalje važe sve mere za sprečavanje koronovirusa - nošenje maski, merenje temperature...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: