0
Košarka

foto: Twitter screenshot

KRAJ ZA BRUKLIN: Antetokumpo odveo Milvoki u finale konferencije!

Objavljeno: 20.06.21 u 09:26

Košarkaši Milvoki Baksa slavili su u odlučujućem meču plej-ofa protiv Bruklin Netsa.

Bruklin Netsi, na čelu sa Kevinom Durantom, poraženi su u odlučujućem sedmom meču serije od Milvoki Baksa nakon produžetaka 115:111. Antetokumpo i Midlton su vodili svoj tim do velike pobede i preokreta u seriji. Netsi su imali prednost od 2:0 i 3:2 u seriji, ali se Baksi nisu predavali i uspeli su da se plasiraju u finale konferencije.

Antetokumpo je predvodio Milvoki sa 40 poena i postao tek treći igrač u istoriji koji je postigao 40/10/5 u odlučujučem meču serije uz Džeri Vesta i Tima Dankana. Pratio ga je sjajni Midlton koji je ubacio 23 poena, a svom učinku dodao je 10 skokova, šest asistencija i čak pet ukradenih lopti. Zapaženu ulogu imao je i Holidej koji je zabeležio 13 poena uz osam asistencija i sedam skokova. Ubacio je plejmejker i jednu od ključnih trojki u poslednjoj četvrtini.

Kod Bruklina je Kevin Durent ponovo bio najbolji pojedinac, ubacio je 48 poena ali nije uspeo da svom timu donese pobede. Pratio ga je Harden koji je ubacio 22 poena, ali je imao očajan procenat te mu je za to trebalo čak 17 šuteva. Na ovom meču nije bilo treće zvezde tima Kajrija Irvinga, a dvocifreni su bili još Blejk Grifin sa 17, Brus Braun sa 14, odnosno Džo Heris sa 10 poena.

Milvoki dočekuje boljeg iz duela Filadelfija-Atalanta.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter