Manuel Lokateli (Foto: Reuters)
Manuel Lokateli (Foto: Reuters)

Partije na Euru ubedile Juve, poslata ponuda za Lokatelija

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.06.21. | 01:15

Bivši vezista Milana bi od naredne sezone mogao da zaigra u dresu Bjankonera

Imao je Juve sezonu za zaborav, pa će ovog leta učiniti sve da se ekspresno vrati na pobedničke staze. Na klupu je vraćen Maks Alegri, a uveliko se radi i na novim pojačanjima. Kako saznaje Gol, a prenose brojni italijanski mediji, poslata je i ponuda na adresu Sasuola za usluge italijanskog reprezentativca Manuela Lokatelija.

18.00: (1,57) Italija (3,70) Vels (7,00)

Izabrane vesti

Već neko vreme je bivši fudbaler Milana na radaru velikih evropskih klubova. Spekulisalo se da ga u svojim redovima želi i Mančester Siti, ali Juventus ne želi da dozvoli domaćem igraču da karijeru nastavi van granica domovine. Tako je poslata i prva ponuda Sasuolu za usluge veznog igrača koji je sa dva gola protiv Švajcarske u drugom kolu grupne faze Evropskog prvenstva dokazao kvalitet.

Prema saznanjima ovog portala, ponuda glasi: 30.000.000 evra i talentovani Radu Dragušin. Juve je i ranije pokazivao interesovanje za Lokatelija, ali je posle njegovih blistavih izdanja na kontinentalnoj smotri rešio da reaguje. Svesni su Bjankoneri da bi ubrzo i cena 23-godišnjeg veziste mogla naglo da skoči, pa su hitro otvorili pregovore sa sastavom iz Ređo Emilije, sa kojim inače imaju odlične odnose.

Ipak, procena je da Sasuolo traži 10.000.000 više za usluge fudbalera kojeg je od Milana otkupio leta 2019. godine za 14.000.000 evra. Nadaju se u Torinu da bi uključivanjem talentovanog Rumuna u ponudu upravu kluba sa Mapei stadiona mogli da ubede da spusti loptu.

Radu Dragušin (Foto: Shutterstock)Radu Dragušin (Foto: Shutterstock)


Dragušin je na radaru nekoliko klubova iz Serije A, nedavno se pominjalo da bi ga u svojim redovima rado videla Đenova. Sasuolo je godinama unazad odlično radio sa mladim fudbalerima, pa nema sumnje da bi otvorenih ruku prihvatio dolazak 19-godišnjeg štopera, koji je u sezoni za nama ubeležio i četiri nastupa za prvi tim Stare dame.

Sam Lokateli je nedavno izjavio da će odluka o nastavku karijere morati da sačeka kraj Evropskog prvenstva, gde su Azuri sa talentovanim vezistom u svojim redovima istakli visoke ambicije posle maksimalnog učinka ostvarenog u prva dva kola.

"To su samo glasine. Odlučiću posle Evropskog prvenstva. Preda mnom je jako važno takmičenje i samo sam na njega fokusiran. Oslanjam se na stvari koje se dešavaju na terenu, na prave stvari, sve ostalo su samo tračevi, besmisleno je govoriti o njima".


tagovi

Manuel LokateliJuventussasuoloMančester SitiSerija Aletnji prelazni rok 2021Euro2020

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara