0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

SELEKTOR MAĐARSKE SE RASPLAKAO: Nije mogao da sakrije emocije nakon remija sa Francuskom, pa poslao jasnu poruku! (VIDEO)

Objavljeno: 19.06.21 u 22:38

Oduševili su domaću publiku.

Fudbalska reprezentacija Mađarske je u svom drugom meču na Evropskom prvenstvu remizirala sa Francuskom (1:1). Domaćini su dobrom igrom iznenadili pun stadion u Budimpešti, a poseban utisak ostavlja konferencija selektora Marka Rosija.

Moj tim je taktički bio besprekoran. Momci su pokazali hrabrost i srce. Mogu samo da im se zahvalim. Često se kaže da timovi pobeđuju zbog taktike trenera. To je greška. Trener samo pomaže, igrači su uvek glavni. Danas su to pokazali reprezentativci Mađarske. Bilo je nestvarno, počeo je Rosi i dodao:

Kada sam prvi put upoznao ekipu, rekao sam momcima da ko god obuče nacionalni dres mora uvek da pruži sve od sebe. Srce je najvažnije u fudbalu. U nacionalnim timovima je to još izraženije.

Potom se osvrnuo i na samu utakmicu istakavši da se njegov tim hrabro nosio sa Francuzima. Takođe, rekao je i da imaju svoje limite, ali i svetlu budućnost.

Znali smo da će biti teških trenutaka tokom meča. Bilo je perioda kada stvari nisu išle kako smo želeli, ali smo se hrabro nosili u tim trenucima. Imamo igrače koji su posvećeni i naporno rade svaki dan da se poboljšaju. Imamo svoje limite, ali i svetlu budućnost, zaključio je Marko Rosi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter