Kovid u Vojvodini: Ukupno 16 novih slučajeva zaraze, misteriozno objavljena dva različita izveštaja

Ukupno 16 novih slučajeva kovida evidentirano je proteklog dana u Vojvodini, a u Novom Sadu je taj broj - jedan novozaraženi.
Kovid u Vojvodini: Ukupno 16 novih slučajeva zaraze, misteriozno objavljena dva različita izveštaja
Foto: 021.rs
Prema podacima Instituta za javno zdravlje Vojvodine, epidemiološka situacija je i dalje nesigurna, a u ukupno 15 gradova i opština je povoljna.
 
Aktivnih slučajeva u celoj Vojvodini je 419, a najveći broj je u Novom Sadu - 71 zaraženi građanin.
 
Inače, Institut za javno zdravlje Vojvodine danas je objavio dva izveštaja koja se razlikuju u podacima, ali se odnose na identičan vremenski period - za prethodna 24 sata. 
 
U drugom objavljenom izveštaju, različitom od ovog, navodi se da je u istom periodu bilo 20 novih slučajeva, kao i 414 aktivnih zaraza na području Vojvodine. Drugačiji su i podaci za Novi Sad, pa je tako u drugom izveštaju 72 zaraženih.
 
Zbog čega je Institut za javno zdravlje Vojvodine danas objavio dva različita izveštaja, koja se odnose na identičan vremenski period, nije poznato. Redakcija 021.rs uputila je rukovodstvu ove ustanove pitanja, ali odgovore do kraja ovog dana nismo dobili.
 
 
U međuvremenu, a nakon našeg obraćanja IZJZV, jedan od izveštaja, onaj sa višim brojkama, skinut je sa prezentacije instituta.
  • cuka

    20.06.2021 13:24
    prevaranti
    Prošli su izbori u mz, sada možete uvesti ponovo vanredne mere. U ovoj državi se živi samo za izbore, pa makar oni bili i na mesnom nivou kao što su mesne zajednice. Sve ostalo nije bitno. Deca se i dalje leče od sms poruka i različitog vida donacija. Vlast to ne interesuje. Bitno je kako prevariti, ukrasti, oteti.....
  • Nikola

    20.06.2021 10:44
    @65+
    Tacno, vec vidjeno, bice sutra "pobedili smo koronu". E, onda dolazi Exit! I kada navale iz Evrope, dolazi nam indijska Delta varijanta! U Engleskoj vec najavljuju treci talas i nisu sigurni da vakcine efikasno stite protiv tog soja. A kod nas ce biti "kuku lele" i ponovo "borba protiv korone i narod je kriv". Ko prezivi ici ce na glasanje, koje ce biti isto organizovano kao glasanje za mesne zajednice! Sve mirno i bez prisile. Nama je stvarno "kuku lele"!
  • 65+

    20.06.2021 08:53
    Ko dan! Vec vidjeno. Sutra smo pobedili koronu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.