Zoran Savić (©MN press)
Zoran Savić (©MN press)

Zoran Savić o Obradoviću: Nismo sve završili sa Željkom

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.06.21. | 18:15

"Pričamo sa Obradovićem, ali su pregovori daleko od gotovih", kaže sportski direktor Partizana

Moraće još malo da pričekaju navijači Partizana sa slavljem zbog povratka Željka Obradovića na mesto uspeha na adresi Humska 1.

Posle najave Kurira da je Partizan s najtrofejnijim evropskim stručnjakom dogovorio trogodišnji ugovor, sportski direktor Parnog valjka Zoran Savić spustio je loptu i poručio da je transfer daleko od gotovog, te potvrdio da su pregovori u toku.

Izabrane vesti

"Apsolutno nismo sve završili. To nije istina. Pričamo sa Obradovićem, ali su pregovori daleko od gotovih", izjavio je Savić za Sportklub.

02.30: (1,90) Bruklin (12,5) Milvoki (2,10)

Željko Obradović je poslednjih godinu dana na odmoru od košarke posle rastanka s Fenerbahčeom kome je doneo prvu, a sebi devetu titulu evropskog klupskog šampiona. Poslednjih dana i sedmica sve više provejavaju priče da su njegovi pregovori sa Partizanom ozbiljni, a nedavno je na pitanje o povratku u Partizan izjavio da je "ludost ponekad dobra stvar", čime je dodatno pogurao u etar priču o povratku na mestu gde se proslavio kao igrač i trener.

Podsetimo, Mozzart Sport je o ovoj mogućnosti pisao još pre dve sedmice, posle čega je i prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović otvoreno priznao da je klub u komunikaciji sa Željkom Obradovićem.

Čovek koji je u karijeri osvojio praktično sve što se osvojiti može najavio je da će najkasnije do kraja juna odlučiti gde nastavlja karijeru posle godinu dana odmora. Pominjala se mogućnost odlaska u NBA, ali je ta varijanta brzo otpala i Partizan je ostao kao najsnažnija opcija.



tagovi

Zoran SavićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara