Saznajte kako je izgledalo snimanje naslovnice julskog broja „Lepote i zdravlja“

Otkrivamo ko će se naći na novoj, julskoj naslovnici štampanog izdanja, kao i kako je proteklo snimanje.

by | jun 19, 2021

Snimanje naslovnice julskog broja „Lepote i zdravlja“ odigralo se krajem maja i početkom juna. Setite se onog hladnog, kišnog perioda kada smo se svi žalili jedni drugima kako nam je dosta dugih rukava, jakni i kišobrana. E, baš tada smo imali zakazane termine za fotografisanje Bojane Krsmanović za naslovnicu i cover story. U kupaćim kostimima i autfitima za plažu!

Brinuli smo se hoće li Bojani biti isuviše hladno da se uopšte skine u kupaći kostim, a kamoli da se pokvasi. Hoće li to hteti da uradi? Ipak je u pitanju model svetskog renomea. Srećom, još jednom se pokazalo da su najveći profesionalci i najjednostavniji za saradnju i da nema toga što Bojana ne bi uradila za dobru fotografiju.

Da saznate kako izgleda naslovnica, moraćete ipak da se strpite do sutra. Novu naslovnicu otkrivamo u nedelju 20. juna u rubrici „prelistavanje“. Priliku da pogledate sve fotografije i pročitate intervju sa Bojanom imaćete u ponedaljak, 21. juna, kada novi broj stiže na kioske. Do tada, donosimo kako je naša urednica tema Nadežda Jokić doživela susret sa Bojanom. I, naravno, pogledajte video da vidite kakva je bila atmosfera na snimanju.

Snimanje naslovnice julskog broja L&Z

– Kada smo ugovarali slikanje naslovnice sa svetski poznatim modelom, Beograđankom Bojanom Krsmanović (29) zamišljali smo je kao nedodirljivu zvezdu o kojoj brine tim stručnjaka – piše urednica tema magazina Lepota i zdravlje Nadežda Jokić.

– Realnost nas je prijatno iznenadila i predstavila nam „devojku iz komšiluka“- koja je na naša dva snimanja na Adi Ciganliji došla svojim autom, a prethodno je sama obavila i odlazak kod frizera i šminkera.

Jednostavna, nasmejana, duhovita, mila, Bojana nas je razoružala svojom ljubaznošću, poletnom energijom, ali i profesionalizmom.

Počela je da se bavi manekenstvom u četrnaestoj godini, a ne krije da je njenu mladost obeležilo i poneko ruganje vršnjaka zbog mršavosti i visine. Iako je u Srbiji uglavnom prepoznajemo kao zaštitno lice brenda Bonatti, ona je sarađivala i s najslavnijim svetskim brendovima, modnim dizajnerima i umetničkim fotografima. Pri tom, još jednom ćemo naglasiti, ostala je prizemna i skromna. A sve to ćete moći i sami da vidite i osetite u našem behind the scenes videu.

Mirko Tabašević; video: Jakov Simović