19. jun  2021. 08.18  →  19.57 | Izvor: Tanjug

Umeren saobraćaj, bez zadržavanja na graničnim prelazima

BEOGRAD -

U Srbiji je večeras saobraćaj umerenog intenziteta, saopštio je AMSS.

Prema najavama meteorologa vozače na području centralnih i južnih krajeva naše zemlje očekuju povremeni pljuskovi.

vreme, prognoza, saobracaj

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 17:15 časova, na graničnim prelazima nema zadržavanja vozila.

Radovi na putevima

Na auto-putu E-763, tune "Brđani" - od 19.6. do 21.6.2021.g. zatvorena preticajna saobraćajna traka, smera ka Preljini zbog pripremnih radova, saopštilo je danas Javnopreduzemnje

Na auto-putu E-75, od petlje "Aerodrom" do petlje "Lasta", u oba smera - od 21. do 26. juna, od 9 do 16 sati, izvodiće se radovi na izradi temelja i montaži rešetkastih stubova putokaznih i predraskrsnih tabli na bankinama auto-puta kroz grad Beograd. Saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom trakom i usporeno na isključnim saobraćajnim trakama.

Na auto-putu E-75, od petlje "Umčari" do petlje "Vodanj", u smeru ka Nišu, od 22. do 26. juna trajaće radovi na rehabilitaciji kolovoza. U smeru Beograd - Niš saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i preticajnom trakom smera Beograd-Niš, sa obezbeđenim izlivom-ulivom Beograd-Umčari i Umčari-Niš. U smeru Niš-Beograd saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, zona petlje "Nova Pazova", danas od 8 do 16 sati, radovi na obeležavanju leve ivične i razdelne linije, smer Beograd-Novi Sad. Za saobraćaj će biti zatvorena preticajna, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na putu Beranovac - Goč, naseljeno mesto Jovac, danas od 7 do 19 sati, obustava saobraćaja zbog radova na asfaltiranju. Alternativni putni pravac je deonica Vrnjačka Banja - Goč.

Na auto-putu E-75, od petlje "Sirig" do petlje "Novi Sad Sever", danas od 7 do 19 sati, radovi na mašinskom krpljenju kolovoza, u smeru Subotica-Beograd. Za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, od bivše naplatne stanice „Bubanj Potok“ do skretanja za „IKEA“ (petlja „Tranšped“) do 30. juna izmenjen je režim saobraćaja. U smeru ka Nišu, saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom desnog kolovoza auto-puta, i preticajnom trakom suprotnog smera. Saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija se zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.

Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj sa Obilaznice oko Beograda, u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.

Obustava saobraćaja na putu Novi Karlovci - Stari Slankamen

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ sasopštilo je da će se od sutra do 8. jula izvoditi radovi urgentnog održavanja na putu II A reda broj 126, na deonici Novi Karlovci-Stari Slankamen.

U toku izvođenja radova na snazi će biti potpuna obustava saobraćaja u oba smera.

JP „Putevi Srbije" su saopštili da će se preusmeravanje saobraćaja vršiti na sledeći način:

Saobraćaj za Stari Slankamen sa državnog puta II A reda broj 126 na državni put I A reda broj 1(auto-put E-75) izvršiće se na alternativnim pravcima preko državnog puta II A reda broj 127 i opštinskih puteva Beška-Krčedin-Stari Slankamen i Stari Banovci-Belegiš-Surduk-Stari Slankamen.

Preusmerenje saobraćaja za Nove Karlovce sa državnog puta II A reda broj 126 na državni put I A reda broj 1 (auto-put E-75) izvršiće se na alternativnim pravcima preko državnog puta II A reda broj 127 i opštinskih puteva Stara Pazova-Novi Karlovci i Beška-Krčedin-Stari Slankamen-Surduk-Belegiš-Stari Banovci.

Radovi će biti obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom.

 

Tagovi
Srodne vesti