Fudbal

Dalić ipak ne napušta Hrvatsku (ISPRAVLJENO)

Dalić ipak ne napušta Hrvatsku (ISPRAVLJENO)
Foto: AP Photo/Petr David Josek | Dalić napušta Hrvatsku

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić demantovao je tvrdnje da odlazi sa tog mjesta poslije Evropskog prvenstva.

U trenutku dok su "vatreni" igrali meč protiv Češke iz Turske je stigla "bomba" da je Dalić dogovorio da preuzme Fenerbahče.

Kako su naveli Turski mediji, Dalić je prihvatio sve uslove i ponudu predsjednika Fenera Alija Koča da postane trener tog kluba poslije Evropskog prvenstva, međutim to se kasnije ispostavilo kao dezinformacija.

Dalić se i ranije dovodio u vezu sa klubom iz azijskog dijela Istanbula, ali prošle sezone nije htio da dođe, već na "čistu" stvar u pauzi dvije sezone.

Međutim, sam Dalić je kasnije odbacio te tvrdnje.

"Nemam pojma o tome. Ja samo gledam Škotsku i da prođemo dalje", rekao je Dalić koji ugovor s HNS-om ima do kraja 2022. godine.

Dalić je sa Hrvatskom došao do drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a ranije je bio trener Rijeke, Dinama iz Tirane, Slaven Belupa i na Bliskom istoku.

 

Napomena:

U tekstu su izvršene izmjene. U prethodnoj verziji, preuzetoj sa portala "B92" stajala je tvrdnja da će Dalić napustiti reprezentaciju Hrvatske. Međutim, ispostavilo se da su te informacije netačne te smo ispravili navode i dodali Dalićevu izjavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije